Honduras – SUA ponturi pariuri 04.06.2021

Forma ionel_iulian94: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici ionel_iulian94
Procentaj: 64.3%
Castigate: 9/14
Unitati: 163

Prima semifinala de la CONCACAF Nations League se disputa joi dimineata, de la ora 02:30, intre Honduras si SUA. Va reusi SUA sa isi respecte statutul de mare favorita si sa se impuna? Vezi mai jos care este pronosticul pe care am mizat!

honduras sua ponturi pariuri

Honduras.

Ultimul meci pe care l-a jucat a fost in luna martie. Pe 28.03 pierdea intr-un joc amical in fata reprezentativei Greciei cu 2-1. De altfel, nu a reusit sa obtina vreun succes in ultimele 4 jocuri (2 egaluri si 2 esecuri).

Este o nationala care marcheaza destul de des; este cu gol inscris in fiecare din ultimele 11 jocuri.

Chiar daca nu a marcat in ultimele 2 jocuri amicale disputate in acest an (cu Grecia si Belarus), Alberth Elis ramane in continuare principalul om din ofensiva si mai mult ca sigur se va afla in primul 11.

SUA.

A disputat recent un meci amical; pe 30.05.2021 pierdea in fata nationalei Elvetiei cu 2-1, intrerupand astfel o serie impresionanta de 8 victorii si 1 egal. Unicul gol al americanilor a fost marcat de Sebastian Lletget. Mijlocasul celor de la Los Angeles Galaxy se afla si in lotul pentru acest meci.

Totodata, din lot nu lipsesc „vedetele” Dest (Barcelona), Tyler Adams (Leipzig), Giovanni Reyna (Dortmund), Weston McKennie (Juventus), Pulisic (Chelsea), Yunus Musah (Valencia) si Tim Weah (LOSC Lille).

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Honduras (4-3-3): Menjivar – Diego Rodriguez, Figueroa, Marcelo Pereira, Kevin Alvarez – Alexander Lopez, Bryan Acosta, Flores – Jonathan Rubio, Elis, Walter Martinez.

SUA (4-3-3): Steffen – Dest, Miazga, Brooks, Antonee Robinson – Adams, Lletget, McKennie – Reyna, Sargent, Pulisic.

Absenti.

  • Honduras: Bengtson, Alfredo Mejia.
  • SUA: nu sunt anuntate absente importante.

Istoric Confruntari Directe.

  • SUA are un bilant pozitiv pentru ultimele 6 intalniri directe: 4 victorii si 2 rezultate de egalitate.
  • In fiecare din precedentele 5 jocuri directe, fie s-a marcat din ambele tabere, fie s-au dat peste 2.5 goluri.

Ponturi pariuri Honduras – SUA – ionel_iulian94.

Pontul pe care am mizat la aceasta confruntare este din rubrica pronosticuri 1X2. Si mai exact, merg pe mana echipei favorite si recomand victoria reprezentativei din SUA.

Pentru ca SUA sa castige acest meci in timpul regulamentar de joc, cota este 1.43 la agentia 888Sport. Poti sa vezi cum te inregistrezi la aceasta casa de pariuri din articolul Cum imi fac cont la 888Sport.

SUA are un lot net superior, avantaj care din punctul meu de vedere va face diferenta pe tabela dupa fluierul final al celor 90 de minute.

Nationala lui Pulisic si Giovanni Reyna se simte bine atunci cand joaca in compania reprezentativei Hondurasului; SUA a castigat 4 din precedentele 6 intalniri directe.

Pronostic Honduras – SUA & Cota: SUA castiga – 1.43

Leave a Comment: