Hunedoara – FCSB ponturi pariuri 22.09.2021

hunedoara fcsb ponturi pariuri

Partida serii din saisprezecimile Cupei Romaniei va avea loc la Hunedoara intre formatia gazda si echipa bucuresteana, FCSB. Duelul este programat de la ora 21:00, iar echipa locala s-a pregatit cum se cuvine pentru aceasta confruntare speciala, achizitionand o nocturna mobila pentru a facilita disputarea jocului la un asemenea de interval de ora.

hunedoara fcsb ponturi pariuri

Hunedoara.

Formatia antrenata de Florin Maxim este lider in grupa a 9-a din Liga a 3-a cu 12 puncte. Fostul jucator al ros-albastrilor si actual tehnician pe banca hunedorenilor, sustine ca a pregatit cum se cuvine acest joc insa vom vedea daca alb-albastrii se vor ridica la nivelul bucurestenilor.

CS Hunedoara a obtinut 4 victorii din tot atatea jocuri in Liga a 3-a, avand un golaveraj de 16 la 3, cu cea mai buna linie de atac, dar si aparare.

Alb-albastrii au mai disputat trei tururi preliminare in Cupa Romaniei, reusind sa treaca de formatii ca CSM Deva, Jiul Petrosani sau CSC 1599 Selimbar.

Formatia din Hunedoara ce urmeaza sa isi schimbe numele in FC Corvinul incepand de anul viitor, a facut o serie de transferuri importante in aceasta vara printre care se numara: Laurentiu Bus, Andrei Herghelegiu, Alexandru Mogos sau Jairo Rodrigues.

Din pacate, autoritatile au sistat vanzarea biletelor datorita cazurilor de COVID-19, dar se anunta o prezenta de cca 6000 de oameni la jocul de la Hunedoara.

FCSB.

Eduard Iordanescu disputa prima partida pe banca ros-albastrilor in Cupa Romaniei, iar asa cum a declarat la conferinta de presa, va pregati meciul la victorie si nu se gandeste la un alt rezultat, fiind o competitie importanta avand in vedere iesirea timpurie din cupele europene.

Ros-albastrii si-au dat un restart complet dupa succesul categoric din Derby de Romania in fata lui Dinamo, scor 6-0 si se pare ca echipa a intrat pe un trend ascendent de victorii. A bifat succesul si in runda precedenta, disputata la Craiova in fata nou-promovatei din Banie.

S-a impus la limita cu scorul de 1-0 dupa o prestatie total diferita de cea din jocul cu Dinamo, dar punctele raman cele mai importante pentru formatia bucuresteana. A fost de altfel prima victorie a ros-albastrilor din deplasare din acest sezon dupa ce in precedentele 3 nu a reusit sa obtina decat un singur punct.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Hunedoara (4-4-2): Lefter – Vlad, Garutti, Rodrigues, Trășcan – Motta, Bradu, Mogos, Buș – Arnăutu, Herghelegiu. 

FCSB (4-3-3): Vlad – Radunovic, Miron, Vinicius, Cretu – Ovidiu Popescu, Cristea, Olaru – Gheorghe, Keseru, Cordea

Absenti.

Hunedoara:

FCSB: –

Istoric Confruntări Directe

Este prima confruntare oficiala din istoria recenta a celor doua cluburi.

Poti adauga pronosticul propus de mine mai jos si pe biletul zilei, alaturi de alte cote interesante propuse de tipsterii 10pariuri.

Ponturi pariuri Hunedoara – FCSB -> Andrew.

In mod normal nu ar trebui sa asistam la o surpriza in aceasta seara, cu toata ambitia gruparii din Hunedoara, insa eu unul am evitat pariul pe solisti si am mers pe cel putin 3 goluri in meci, mizand aceasta cota la 888Sport.

Hunedoara a aratat foarte bine in start-ul Ligii a 3-a si chiar daca adversarul este net superior de aceasta data, cred ca atitudinea elevilor lui Florin Maxim va fi una concentrata pe atac. Cu asemenea investitii in nocturna, dar si cu o prezenta importanta pe stadion, nu cred ca hunedorenii vor aborda jocul dpdv defensiv, fiind cert faptul ca pot fi eliminati si cu o astfel de tactica.

FCSB nu ar trebui sa aiba nicio emotie in acest prim tur de calificare din Cupa Romaniei, mai ales cu Eduard Iordanescu pe banca. Va fi cu siguranta pregatita pe faza ofensiva si cred ca pustii care vor imbraca tricoul ros-albastru, isi vor dori sa isi treaca in cont cate o reusita. Trebuie sa isi arate calitatea si in fata unui adversar modest, iar pariul pe cel putin 3 goluri pare sa mearga la sigur.

Pronostic Hunedoara – FCSB:Peste 2,5 goluri – 1.50