Insulele Feroe – Liechtenstein ponturi pariuri 07.06.2021

Forma ionel_iulian94: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Statistici ionel_iulian94
Procentaj: 62.9%
Castigate: 22/35
Unitati: 133

Al doilea meci amical pentru Insulele Feroe in aceasta luna iunie se disputa luni, in compania reprezentativei din Liechtenstein. Confruntarea intre cele doua nationale va avea loc pe stadionul Torsvollur din Torshavn, iar ora de incepere va fi 21:45. Vezi mai jos care e pontul pe care ti l-am pregatit. Cota 2.15!

insulele feroe liechtenstein ponturi pariuri

Insulele Feroe.

In precedenta partida amicala a pierdut cu 0-1 in fata nationalei Islandei. Este a 3-a infrangere consecutiva si al 7-lea meci la rand fara victorie. Incaseaza gol foarte des; a primit cel putin 1 gol in 9 din precedentele 10 partide.

Este foarte posibil sa vedem cateva modificari la nivelul primului 11 fata de partida cu Islanda. Andreas Olsen si Klaemint Olsen au intrat de pe banca, insa ambii au sanse mari ca de aceasta data sa fie trimisi pe teren inca din primul minut.

Liechtenstein.

Vine dupa un esec extrem de dureros. Joi, 3 iunie, a pierdut cu 7-0 in fata reprezentativei din Elvetia. Este al 3-lea meci consecutiv in care incaseaza minimum 4 goluri.

Este fara victorie obtinuta in precedentele 8 jocuri: 6 infrangeri si 2 rezultate de egalitate.

Dupa esecul drastic cu Elvetia, sunt sanse foarte mari ca sa apara mai multe schimbari in primul unsprezece. Astfel, doua dintre noutatile din formula de start ar putea fi mijlocasul Aaron Sele si fundasul Seyhan Yildiz.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Insulele Feroe U21 (4-4-2): Gestsson – Sorensen, Gunnar Vatnhamar, Vatnsdal, Davidsen – Solvi Vatnhamar, Hansson, Andreasen, Hendriksson Olsen – Andreas Olsen, Klaemint Olsen.

Liechtenstein (4-1-4-1): Buchel – Yildiz, Grunenfelder, Hofer, Goppel – Frommelt – Wolfinger, Sele, Meier, Salanovic – Yanik Frick.

Absenti.

  • Insulele Feroe: nu sunt anuntate absente notabile fata de partida cu Islanda.
  • Liechtenstein: nu sunt anuntate absente notabile fata de jocul cu Elvetia.

Istoric Confruntari Directe.

  • Insulele Feroe a castigat ultimele 5 intalniri directe.
  • Precedentele 3 jocuri directe s-au incheiat cu cel putin 3 goluri marcate.

Ponturi pariuri Insulele Feroe – Liechtenstein – ionel_iulian94.

Dupa cum ne-am obisnuit in meciurile jucate de Liechtenstein, cred ca si de aceasta data scorul se va modifica de cel putin 3 ori pana la final. Astfel, din categoria ponturilor si pariurilor pe goluri, recomand cel putin 3 goluri marcate.

Pentru ca in aceasta disputa sa se dea minimum 3 goluri, cota este 2.15 la Betfair. Vezi si articolul in care afli cum poti urmari meciuri online.

Si istoricul ultimelor intalniri directe ne indica faptul ca sunt sanse insemnate sa avem parte de un joc cu multe reusite; in cele mai recente 2 jocuri disputate s-au dat peste 2.5 goluri.

Pronostic Insulele Feroe – Liechtenstein & Cota: Total goluri peste 2.5 – 2.15

Leave a Comment: