Inter – Empoli ponturi pariuri 19.01.2022

inter empoli ponturi pariuri

Partida serii din optimile Coppei Italia va avea loc pe San Siro incepand cu ora 22:00 si le va alinia la centru pe Inter si Empoli. Campioana Italiei nu ar trebui sa aiba nicio emotie in privinta calificarii si cred ca singura problema a nerazzurilor va fi scorul.

Inter.

Incepand cu anul 2022, Inter a reusit sa iasa in evidenta prin cele 3 rezultate pozitive, atat din Serie A cat si din Supercupa, cucerind asadar un nou trofeu, primul pe anul acesta dupa finala castigata in fata Batranei Doamna, grazie golului semnat de Sanchez in minutul 121.

Intr-adevar, dupa acest rezultat, Inter a pus capat seriei de 8 victorii consecutive la nivelul Seriei A, remizand in ultima runda de la Bergamo, scor 0-0 impotriva Atalantei dupa o prestatie modesta pe plan ofensiv.

In urma acestui rezultat, Inter ramane in continuare pe prima pozitie in clasamentul din Serie A, avand un total de 50 de puncte dupa 21 de etape, cu doua mai multe decat rivala din oras Milan, dar si cu un meci mai putin disputat.

Empoli.

Dupa un forcing neasteptat pe finalul anului 2021 in care Empoli reusea sa lege nu mai putin de 5 rezultate pozitive, iata ca dupa 3 jocuri disputate in noul an, formatia alb-albastra nu reuseste sa bifeze nici macar un succes.

In ultima partida de campionat, formatia lui Andreazzoli a obtinut un singur punct din deplasarea de la Venezia, scor 1-1, desi a controlat in mare masura jocul si doar lipsa de inspiratie la finalizare a facut ca trupa alb-albastra sa nu isi majoreze scorul pe tabela.

Cu 29 de puncte stranse dupa 22 de etape, Empoli ocupa locul 11 la nivelul Seriei A, fiind despartita de 13 puncte fata de zona rosie, si doar de 6 fata de cupele europene.

In ultima partida din Coppa Italia, Empoli a trecut neasteptat de Verona chiar pe teren strain dupa un scor spectaculos de 4-3.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Inter (3-5-2): Radu; Ranocchia, De Vrij, Bastoni; Darmian, Vecino, Vidal, Gagliardini, Dimarco; Martinez, Correa

Empoli (4-3-1-2): Ujkani; Stojanovic, Romagnoli, Viti, Marchizza; Bandinelli, Stulac, Zurkowski; Henderson; Mancuso, Cutrone

Absenti.

  • Inter:
  • Empoli:

Istoric Confruntari Directe.

  • Incepand cu anul 2006 si pana in prezent, cele doua formatii s-au intalnit de nu mai putin de 15 ori, timp in care Inter a reusit sa se impuna de fiecare data.
  • Pentru alte pronosticuri din Coppa Italia, te invit sa arunci un ochi pe oferta celor de la Efortuna unde poti gasi pariuri interesante la piata de goluri.

Ponturi pariuri Inter – Empoli -> Andrew.

Dupa 3 partide contra granzilor din fotbalul italian, ma astept la o descatusare in Coppa Italiei din partea campioanei, mizand asadar pe un rezultat pozitiv pentru echipa lui Inzaghi, dar si pe cel putin 3 goluri in meci la o cota excelenta propusa de cei de la Fortuna. Daca vrei sa iei 500 RON de la Fortuna o poți face simplu – citește articolul Cod bonus Fortuna.

Cu un singur gol marcat in ultimele doua partide contra celor de la Juventus si Atalanta, cred ca urmeaza o replica pe masura din partea elevilor lui Inzaghi care vor sa avanseze in sferturile Coppei Italia. Are o medie de 2 goluri in jocurile de acasa si cred ca nu va avea nicio problema in a bifa cel de-al 16-lea succes consecutiv in fata lui Empoli.

Formatia oaspete se pregateste de un nou duel dificil in acest start de 2022 si nu cred ca seria de 3 jocuri fara succes se va incheia chiar pe San Siro. A incasat nu mai putin de 9 goluri in cele 3 partide din noul an si cu siguranta va avea probleme serioase pe faza defensiva mai ales intr-un joc contra campioanei. 

Pronostic Inter – Empoli: 1&3+ – 1.50