Caută
Close this search box.

Inter – Liverpool ponturi pariuri 16.02.2022

inter liverpool ponturi pariuri

Stadio Giuseppe Meazza din Milano va gazdui miercuri seara de la ora 22.00 partida de fotbal dintre Inter si Liverpool. Meciul va conta pentru faza optimilor de finala Champions League si poate fi urmarit pe canalele Telekom Sport, Digi Sport si Look Sport +.

inter liverpool ponturi pariuri

Inter

A terminat pe locul secund in grupa dupa Real Madrid, dar a reusit sa le devanseze pe Sahtior si Sheriff Tiraspol, revenind astfel in fazele eliminatorii Champions League dupa o pauza de 10 ani.

Vine dupa o remiza in Serie A, 1-1 pe terenul lui Napoli, in urma acestui rezultat a pierdut fotoliul de lider fiind devansata de rivala din oras, AC Milan.

Un singur meci din totalul de 19 disputate sezonul actual pe Stadio Giuseppe Meazza in toate competitiile nu a avut minim doua reusite pe tabela de marcaj, poti incerca pronosticuri Liga Campionilor inspirate de la piata de goluri.

Trupa lui Simone Inzaghi este buna din punct de vedere tehnic la mijlocul terenului, Marcelo Brozovic si Hakan Calhanoglu sunt foarte inventivi, dar lipsiti de agresivitate si combativitate fara aportul lui  Nicolo Barella.

Liverpool

S-a descurcat excelent in faza grupelor obtinand punctaj maxim, performanta reusita pentru prima data in istoria clubului, mai mult a terminat cu o medie de 3 goluri marcate pe meci jucat in deplasare.

Pe faza ofensiva s-a remarcat Mohamed Salah care a semnat 7 din totatul de 17 reusite ale cormoranilor, atacantul egiptean fiind si golgheterul la zi din Premier League.

Oaspetii vin dupa 6 victorii consecutive in toate competitiile: Cupa Angliei, Cupa Ligii si Premier League, in campionat sunt pe locul secund la 9 puncte de liderul Manchester City care are si un meci in plus jucat.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Inter (3-5-2): Handanovic – Skriniar, De Vrij, Bastoni – Dumfries, Vidal, Brozovic, Calhanoglu, Perisic – Martinez, Dzeko.

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Thiago – Salah, Jota, Mane.

Vezi aici toate cotele pentru Inter – Liverpool!

Absenti.

Inter: Nicollo Barella – suspendat; Joaquin Correa, Robin Gosens – accidentati.

Liverpool: Joe Gomez, Divock Origi – incerti.

Istoric confruntari directe.

Cele doua formatii s-a intalnit pana acum de doua ori, tot in faza optimilor de finala Champions League editia 2008/2009, atunci cormoranii au castigat ambele intalniri, 1-0 in deplasare si 2-0 pe teren propriu.

Ponturi pariuri Inter – Liverpool >>> Lily84.

Inter pare intr-o usoara scadere de forma, in primul rand ca si organizare defensiva, echipa lui Simone Inzaghi a incasat gol in 6 din ultimele 8 intalniri, chiar si de la adversare modeste precum Empoli sau Venezia.

In schimb Liverpool are motoarele turate la maxim, vine dupa 6 victorii consecutive, iar Jurgen Klopp are aproximativ intreg lotul la dispozitie.

Cormoranii au avut in faza grupelor o medie de 2.83 goluri marcate pe meci jucat, iar ultimele 6 partidele ale lui Inter de acasa s-au marcat minim doua goluri.

Iti recomand pronosticul propus de mine la casa de pariuri online Betano, afla din articolul Cod promo Betano cum poti lua bonusul maxim la aceasta casa de pariuri.

Pronostic Inter – Liverpool: Liverpool sansa dubla X2 & peste 1.5 goluri >>> cota 1.70