Inter – AS Roma ponturi pariuri 12.05.2021

inter - as roma ponturi pariuri

Confruntarea de miercuri de pe Giuseppe Meazza din Milano aduce fata in fata 2 echipe care au impresionat in runda precedenta prin numarul de goluri marcate! Vor reusi Inter si AS Roma sa ne ofere un nou spectacol fotbalistic cu multe reusite? Vezi in continuare predictia pe care am mizat, precum si alte cateva informatii utile!

inter - as roma ponturi pariuri

Inter.

Nu a mai pierdut de la inceputul lunii februarie (02.02.2021), insa ultimul esec suferit in Serie A a fost mai tarziu, pe 6 ianuarie (pierdea la Sampdoria cu 2-1, echipa pe care sambata a invins-o cu un neverosimil 5-1).

Andrei Radu l-a schimbat la pauza meciului cu Sampdoria pe titularul de drept, Samir Handanovic, si sunt sanse insemnate ca portarul roman sa fie trimis pe teren inca din primul minut in acest joc.

Marcator a unei duble, Alexis Sanchez ar putea aparea din nou in unsprezecele de start. Romelu Lukaku a ramas pe banca si este destul de probabil sa se intample la fel si de aceasta data.

AS Roma.

Gianluca Mancini este din nou disponibil dupa ce in duelul cu Crotone din runda precedenta a fost suspendat pentru un cumul de 10 cartonase galbene. Mai mult ca sigur, fundasul italian se va afla printre cei 11 jucatori trimisi inca din primul minut.

Daniel Fuzato ar urma sa fie inlocuit de Mirante, Bryan Reynolds de Bruno Peres, iar Ebrima Darboe de Pastore.

Borja Mayoral a fost integralist si a marcat o dubla, si sunt sanse mari sa fie preferat din nou in atac in detrimentul lui Edin Dzeko.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Inter (3-5-2): Radu – D'Ambrosio, Ranocchia, Bastoni – Hakimi, Gagliardini, Vecino, Eriksen, Young – Martinez, Sanchez.

AS Roma (3-4-2-1): Mirante – Kumbulla, Mancini, Ibanez – Bruno Peres, Cristante, Pellegrini, Karsdorp – Pedro, Pastore, Mkhitaryan – Mayoral.

Absenti.

  • Inter: Kolarov, Vidal.
  • AS Roma: Zaniolo, Calafiori, Diawara, El Shaarawy, Fazio, Pau Lopez, Carles Perez, Spinazzola, Veretout (indisponibili), Smalling, Villar (incerti).

Istoric Confruntari Directe.

  • Fiecare din precedentele 6 confruntari directe s-au incheiat la egalitate. Ultimele 2 intalniri directe s-au incheiat cu acelasi scor: 2-2.
  • Romanii au iesit neinvinsi din ultimele 4 deplasari de la Inter (1 succes si 3 egaluri).

Ponturi pariuri Inter – AS Roma – ionel_iulian94.

Cred ca va fi un meci in care se va juca cu „garda jos”, meci in care romanii vor reusi sa inscrie minimum 1-2 goluri. Ca urmare, pariul zilei de la meciul de pe Stadio Giuseppe Meazza este Total Goluri AS Roma Peste 1 (in cazul in care echipa vizitatoare inscrie doar 1 gol, se returneaza miza pariata).

La predictia AS Roma total goluri peste 1, cota oferita de agentia MaxBet este 1.87. Citeste articolul Cod Bonus MaxBet pentru a afla cum poti intra in posesia bonusului la inregistrare.

AS Roma marcheaza foarte des atunci cand o infrunta pe Inter; romanii sunt cu gol inscris in 9 din precedentele 10 jocuri directe de Serie A, in fiecare din ultimele 2 confruntari reusind sa marcheze cate 2 goluri.

Pronostic Inter – AS Roma & Cota: AS Roma Total goluri peste 1 – 1.87