Inter – Sassuolo ponturi pariuri 07.04.2021

inter sassuolo ponturi pariurii

Un succes al lui Inter in duelul cu Sassuolo ar insemna foarte mult pentru liderul din Italia. Partida este programata miercuri, de la ora 19.45, iar eu am gasit un pariu care sa ne aduce ceva profit.

In acest articol vei gasi informatii despre meci, dar si cota pe care ti-o propun spre pariere.

Inter.

Milanezii au dominat aceasta a doua parte a sezonului si iata ca s-au detasat in fruntea clasamentului. Au 8 puncte peste AC Milan acum, dar si un meci mai putin disputat, fix cel de miercuri.

Inter a castigat etapa trecuta la limita pe terenul celor de la Bologna, 1-0. Este intr-o forma extraordinara si are acum o serie de 9 victorii in campionat. Putem pune cu incredere un pronostic Serie A pe victoria ei.

Gazdele au stat foarte bine din punct de vedere ofensiv pana acum, iar Lukaku si Lautaru au marcat impreuna 34 de goluri.

Sassuolo.

Oaspetii au evoluat sub asteptari pana acum si se claseaza doar pe locul 9 in Serie A. Etapa trecuta au remizat in derby-ul cu AS Roma, meci incheiat 2-2. Bilantul lor in Serie A este 10/10/8.

Sassuolo nu traverseaza cea mai buna forma si a castigat o singura partida din ultimele 6 disputate. Ramane o trupa extrem de spectaculoasa si face in general meciuri frumoase. 4 din ultimele ei 5 partide jucate au fost GG si 4+.

Echipele probabile si absenti.

Echipele probabile.

Inter (3-5-2) : Handanovic; Bastoni, De Vrij, Skriniar; Hakimi, Gagliardini, Eriksen, Barella, Young; Sanchez, Lukaku.

Sassuolo (4-2-3-1) : Consigli; Toljan, Marlon, Ferrari, Rogerio; Locatelli, Lopez; Traore, Djuricic, Berardi; Raspadori.

Absenti.

Inter : Perisic, Kolarov.

Sassuolo : Bourabia, Romagna, Ayhan.

Istoric Confruntări Directe.

Inter este neinvinsa in ultimele 4 confruntari cu acest adversar. Tot ea s-a impus si la jocul tur, de o maniera impresionanta, 3-0.

Ponturi pariuri Inter – Sassuolo -> Monik.

Eu am ales intervalul 2-4 reusite pentru acest joc de miercuri. Este clar ca o sa vedem goluri din moment ce avem la treaba doua dintre cele mai bune atacuri din Serie A. Poate fi fara discutie o partida de GG.

Am totusi impresia ca nu trecem peste bariera maxima a intervalului. Inter a jucat destul de cuminte ultimele partide de Serie A si avansul din clasament ii da multa linistite. Nu se va decoperi in niciun caz si eu cred ca nu vom avea un scor fluviu.

Pronostic Inter – Sassuolo : 2-4 goluri – Cota 1.58