Inter – Venezia ponturi pariuri 22.01.2022

inter venezia ponturi pariuri

Dupa o serie de 5 rezultate negative, Venezia se deplaseaza pe terenul campioanei Italiei, Inter, incepand cu ora 19:00, partida ce conteaza pentru runda cu numarul 23 din Serie A. “Nerazzuri” au mers impecabil in acest sezon pe teren propriu si cred ca nu vor avea nicio emotie in aceasta seara.

Inter.

Trupa lui Simone Inzaghi merge ceas si in 2022 unde Inter reuseste sa cucereasca un nou trofeu, Supercupa in fata Batranei Doamna, dar si sa se califice in sferturile Coppei Italiei dupa un 3-2 in prelungiri in fata lui Empoli, rezultat inregistrat la jumatatea acestei saptamani.

Revine asadar in campionat dupa o absenta de 13 zile, inregistrand la inceputul lunii ianuarie un prim succes in 2022 chiar pe teren propriu in fata celor de la Lazio, scor 2-1.

Dupa 21 de etape scurse din acest sezon, Inter este in carti pentru un nou Scudetto, aflandu-se pe locul 1 in Serie A cu 50 de puncte, inregistrand o singura infrangere. 

Venezia

Spre deosebire de formatia gazda care a legat rezultate pozitive si in 2022, Venezia nu reueste sa se impuna in acest nou an, iar prestatiile nou-promovatei lasa de dorit si pare sigura ca se va lupta pentru evitarea retrogradarii in finalul acestui sezon.

Partida precedenta de acasa contra celor de la Empoli a adus un prim punct pentru echipa lui Zanetti care a pus capat unei serii de 3 infrangeri consecutive, dupa o prestatie totusi modesta, avand parte si de multa sansa pe plan defensiv unde Empoli ar fi putut da lovitura in foarte multe momente.

Cu 18 puncte la activ dupa 21 de etape, Venezia este la doar 2 puncte distanta de zona rosie, avand totusi un meci mai putin disputat, insa asa cum aminteam mai sus, cred ca nu va scapa de lupta pentru evitarea retrogradarii.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Inter (3-5-2): Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic; Martinez, Dzeko

Venezia (4-3-2-1): Romero; Ampadu, Ceccaroni, Caldara, Molinaro; Vacca, Cuisance, Crnigoj; Aramu, Okereke; Henry

Absenti.

  • Inter:
  • Venezia:

Istoric Confruntari Directe.

  • „Nerazzuri” nu au avut nicio emotie in partida tur disputata la Venezia unde campioana Italiei a dominat copios partida si s-a impus in final cu scorul de 2-0.
  • Pentru cota 2 te invit sa accesezi platforma celor de la Maxbet unde poti gasi o cota de 2.30 pentru maxim 9 cornere la partida de pe San Siro.

Ponturi pariuri Inter – Venezia -> Andrew.

Ma astept la un rezultat similar ca in jocul tur de la Venezia unde Inter si-a dominat copios adversarul si a reusit sa inchida poarta in cele 90 de minute, mizand asadar pe un succes al trupei lui Inzaghi fara sa primeasca gol la o cota excelenta propusa de Maxbet.

Dupa utlimele rezultate inregistrate, mai ales cel din Coppa Italiei unde apararea a cedat foarte usor in fata lui Empoli, cred ca vom asista la o altfel de organizare din partea “nerazzurilor”. 

Au in fata una dintre cele mai slabe adversare de pe teren strain si nu cred ca vor face aceleasi greseli ca in jocul din Cupa. Au adunat un numar de 26 de puncte dintr-un total de 30 in jocurile de acasa, unde au incasat doar 7 goluri, avand de departe cea mai buna defensiva.

Daca luam in considerare cele 3 partide disputate de Venezia in acest start de 2022 contra lui Lazio, Milan si Atalanta, nu cred ca va avea o sansa in plus tocmai pe terenul campioanei. 

A aratat foarte rau in spatiul defensiv si cred ca “nerazzuri” vor profita de acest lucru pe San Siro unde ma astept la spectacol. Are doar 6 goluri in deplasare si niciodata nu a reusit sa inscrie pe terenul granzilor.

Pronostic Inter – Venezia: Inter castiga fara gol primit – 1.70