Proiectul ”Ban pe ban” – cu Ion Dan Alexandru : 06.09.2019

Forma Ban pe Ban: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 33.3%
Castigate: 7/21
Unitati: -568

Ponturi pariuri

 

Proiectul „Ban pe ban” a ajuns la a sasea zi si speram sa facem profit cu trei pronosticuri de la partidele echipelor nationale. Mai jos aveti o scurta prezentare a partidelor de astazi + pronosticurile zilei de Vineri, 6 Septembrie !

Germania – Olanda (ora 21:45)

Primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Germania si Olanda, meci ce conteaza pentru runda 5 din grupa C a calificarilor la EURO 2020. Cele doua formatii s-au intalnit la inceputul anului pentru primul meci din aceasta grupa, iar atunci nemtii au avut castig de cauza in deplasare, acestia impunandu-se cu scorul de 2:3 in Olanda. Sunt doua echipe ce detin jucatori foarte valorosi, cu calitati impresionante. Se poate intampla orice la o astfel de partida, dar la ce fotbal presteaza cele doua formatii, nu cred ca nu vom vedea minim doua reusite in cele 90 de minute.

 

Ponturi pariuri recomanda:    Peste 1.5 goluri@ 1.20; pariaza pontul aici >>>

Tara Galilor U21 – Belgia U21 (ora 19:00)

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Tara Galilor si Belgia, meci ce conteaza pentru calificarile la Europeanul de Tineret. Ne asteptam sa vedem foarte multe reusite la acest meci, deoarece sunt doua formatii foarte ofensive, ce ataca 90 de minute. Pe Tara Galilor am putut sa o urmaresc la Ovidiu si am vazut cat de agresivi sunt cand au nevoie de gol. Astazi evolueaza pe teren propriu si ma astept ca publicul sa ii impinga si mai mult de la spate, asa ca nu cred ca vor sta cu fundul in poarta.

Ponturi pariuri recomanda:    Peste 1.5 goluri @ 1.22; pariaza pontul aici >>>

 

Slovenia – Polonia (ora 21:45)

Pentru cel de-al treilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Slovenia si Polonia, meci ce conteaza pentru runda cu numarul 5 din grupa G. Polonezii au un parcurs perfect pana in acest moment si se situeaza pe primul loc dupa primele 4 meciuri, cu 8 goluri marcate si niciunul primit. Au parte de un atac impresionant (Levandoski si Piatek sunt doi atacanti in mare forma, ce pot marca si din jumatate de ocazie). De cealalta parte, Slovenia are doar 5 puncte dupa 4 etape, iar astazi au mare nevoie de toate cele 3 puncte pentru a pastra sanse reale la locul 2. Evoluand pe teren propriu, ma astept sa iasa la joc, moment in care Polonia poate deveni foarte periculoasa pe contra-atac.

Ponturi pariuri recomanda:    Polonia marcheaza@ 1.33; pariaza pontul aici >>>

Ponturi pariuri 06.09.2019 

 

 

Da click AICI pentru a juca pontul recomandat – primesti bonus 500 RON!

Leave a Comment: