Proiectul ”Ban pe ban” – cu Ion Dan Alexandru : 14.09.2019

Forma Ban pe Ban: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 50%
Castigate: 1/2
Unitati: 0

Ponturi pariuri

 

Proiectul „Ban pe ban” a ajuns la a 14-a zi si speram sa facem in continuare profit frumos. Partidele din Liga 1 au mers perfect, asa ca am bifat o cota frumoasa, fara nici o emotie. Mai jos aveti o scurta prezentare a partidelor de astazi + pronosticurile zilei de Sambata, 14 Septembrie !

Wolves – Chelsea (ora 17:00)

Primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Wolves si Chelsea, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 5 din Premier League. Echipa antrenata de Frank Lampard nu are un start de sezon foarte bun, iar lotul actual nu imi inspira prea mare incredere. Dupa plecarea lui Hazard la Real Madrid, cei de la Chelsea nu au facut nici un transfer cu nume pentru a acoperi acel gol. Au doi tineri foarte talentati, cu care incearca meci de meci sa ii adapteze cu stilul de joc din Premier League, dar se vede ca nu au experienta. Pana in acest moment au o singura victorie, doua egaluri si o infrangere din prima etapa (4:0 cu Utd), iar toti adversarii au reusit sa marcheze in poarta lui Kepa. Adversarii au fost unii accesibili pana in acest moment (Sheffield Utd, Norwich,Leicester si Utd), ultima fiind singura echipa cu nume mare, dar care si ea scartaie. De cealalta parte, Wolves arata destul de bine, chiar daca au strans doar trei puncte pana acum. Echipa joaca un fotbal placut ochiului, au jucatori experimentati si foarte tehnici in lot si pe teren propriu sunt o nuca greu de spart.

 

Ponturi pariuri recomanda:    Wolves marcheaza@ 1.33; pariaza pontul aici >>>

PSG – Strasbourg (ora 18:30)

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre PSG si Strasbourg, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 5 din Ligue 1. Parisul este pe primul loc dupa cele 4 etape scurse, la egalitate de puncte cu inca 4 formatii. Au pierdut un singur meci (2:1 cu Rennes), iar pe teren propriu merg ceas, atat din punct de vedere al punctelor, dar si a golurilor. Adversara de astazi, Strasbourg, nu tine in lot jucatori de valoare apropiata cu cei din Paris, dar au un joc extrem de ofensiv. Ma astept sa le raspunda cu aceeasi moneda si sa incerce sa atace cat de mult pot. Acest lucru poate avea doua rezultate: Strasbourg sa prinda o zi mare si sa le puna probleme sau PSG sa ii pedepseasca de foarte multe ori.

Ponturi pariuri recomanda:    Peste 2.5 goluri@ 1.44; pariaza pontul aici >>>

 

 

Ponturi pariuri 14.09.2019 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da click AICI pentru a juca pontul recomandat – primesti bonus 500 RON!

 

 

Leave a Comment: