Proiectul ”Ban pe ban” – cu Ion Dan Alexandru : 15.09.2019

Forma Ban pe Ban: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 33.3%
Castigate: 7/21
Unitati: -568

Ponturi pariuri

 

Proiectul „Ban pe ban” a ajuns la a 15-a zi si speram sa facem in continuare profit frumos. Astazi mizam 100% pe goluri, asa ca sper sa fie o zi bogata la acest capitol. Mai jos aveti o scurta prezentare a partidelor de astazi + pronosticurile zilei de Duminica, 15 Septembrie !

U Craiova – FCSB (ora 21:00)

Primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre U Craiova si FCSB, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 9 din Romania:Liga 1. Acesta este cel mai tare joc din aceasta etapa, asa ca toata Romania va fi cu ochii pe televizor la ora 21. Craiova pleaca din postura de favorita datorita avantajului terenului propriu si forma mai buna de moment, dar FCSB a demonstrat de atatea ori ca nu conteaza cum au jucat pana in momentul respectiv, iar in meciurile cu echipe mari se concentreaza la maxim si sunt foarte greu de invinsi. Se asteapta o atmosfera incediara la ora partidei si am toata baza in publicul din Craiova ca vor face show. Oltenii sunt foarte motivati in partidele cu FCSB, asa ca nu au nevoie de motivatie suplimentara. Piturca vrea sa castige in disputa s-a cu Becali, iar ros-albastrii au nevoie de puncte ca de aer. Se anunta un super meci, asa ca ma astept sa vedem foarte multe reusite !

 

Ponturi pariuri recomanda:    Peste 1.5 goluri@ 1.32; pariaza pontul aici >>>

Roma – Sassuolo (ora 19:00)

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Roma si Sassuolo, meci ce conteaaz pentru runda cu numarul 3 din Serie A. Gazdele nu au simtit gustul victorie in primele doua etape si sunt foarte motivate ca astazi sa sparga gheata si sa obtina toate cele trei puncte puse in joc. Au doua remize cu goluri pana acum (3:3 cu Genoa si 1:1 cu Lazio), lucru ce ne arata ca atacul inca merge, dar au avut si ghinion pana in acest moment. Evolueaza acasa, lucru foarte important in Italia, asa ca ma astept la un start bun de meci din partea romanilor si preconizez o deschidere de scor cat mai rapida. De cealalta parte, Sassuolo are o victorie (4:1 cu Sampdoria) si o infrangere (2:1 la Torino). Evolueaza foarte ofensiv in acest start de campionat si ma astept ca aceeasi tactica sa o practice si astazi.

Ponturi pariuri recomanda:    Peste 2.5 goluri@ 1.51; pariaza pontul aici >>>

 

 

Ponturi pariuri 15.09.2019 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da click AICI pentru a juca pontul recomandat – primesti bonus 500 RON!

Leave a Comment: