Proiectul ”Ban pe ban” – cu Ion Dan Alexandru : 17.09.2019

Forma Ban pe Ban: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 75%
Castigate: 3/4
Unitati: 250

Ponturi pariuri

 

O echipa precum Lecce, care nu marcase pana ieri, a reusit sa invinga pe terenul lui Torino, formatie cu maxim de puncte pana in acel moment. Acestea sunt rezultatele din ziua de astazi, asa ca trebuie sa ne obisnuim cu astfel de „bombe”. Mai jos aveti o scurta prezentare a partidelor de astazi + pronosticurile zilei de Marti, 17 Septembrie !

Napoli – Liverpool (ora 22:00)

Primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Napoli si Liverpool, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 1 din grupa E a Ligii Campionilor. Este unul din cele mai asteptate meciuri din aceasta etapa de deschidere, asa ca trebuie sa vedem un fotbal frumos. Sunt doua echipe foarte ofensive, cu jucatori de o valoare necontestabila. Liverpool pleaca cu un usor avantaj, datorita castigarii trofeului sezonul trecut si forma buna prin care trec. Napoli pare destul de instabila in defensiva, iar pe acest lucru mizez in mod principal. Klopp este un strateg bun si cred ca obiectivul lui pentru acest meci este sa plece neinvins din Italia !

 

Ponturi pariuri recomanda:    X2&Peste 1.5 goluri@ 1.48; pariaza pontul aici >>>

Salzburg – Genk (ora 22:00)

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Salzburg si Genk, meci ce conteaza pentru grupa E din Liga Campionilor. Se anunta un duel foarte greu pentru echipa lui Ianis Hagi, Salzburg fiind o formatie puternica pe teren propriu. Au mare nevoie de puncte/puncte astazi, deoarece cu Barcelona si Dortmund nu cred ca vor face fata. Lupta lor este una directa cu cei de la Salzburg pentru locul de Europa League, asa ca un rezultat pozitiv in deplasare ar conta foarte mult. Ambele echipe joaca ofensiv, iar nivelul de valoare este apropiat, asa ca ma astept sa vedem un meci frumos.

Ponturi pariuri recomanda:    Peste 2.5 goluri@ 1.46; pariaza pontul aici >>>

 

 

Ponturi pariuri 17.09.2019 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da click AICI pentru a juca pontul recomandat – primesti bonus 500 RON!

Leave a Comment: