Proiectul ”Ban pe ban” – cu Ion Dan Alexandru : 20.09.2019

Forma Ban pe Ban: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 33.3%
Castigate: 7/21
Unitati: -568

Ponturi pariuri

 

Trecem printr-o perioada foarte proasta si speram ca astazi sa spargem gheata cu un win. Ne bazam 100% pe partidele din Romania, asa ca ne rugam la rezultate pozitive. Mai jos aveti o scurta prezentare a partidelor de astazi + pronosticurile zilei de Vineri, 20 Septembrie !

Gaz Metan – U Craiova (ora 20:30)

Primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Gaz Metan Medias si Universitatea Craiova, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 11 din Romania:Liga 1. Etapa trecuta ambele formatii au pierdut meciuri importante cu Viitorul, respectiv FCSB, asa ca vin astazi cu orgoliul ranit. Piturca a debutat cu stangul chiar in fata suporterilor, iar astazi promite spectacol. Am vazut o echipa a Craiovei destul de ofensiva pentru stilul cu care ne-a obisnuit acesta, asa ca ma astept sa ii vad si astazi intr-un sistem deschis. De cealalta parte, Gazul ne-a aratat cat de spectaculoasa poate sa fie si nu ma gandesc ca vom avea un meci cu mai putin de doua reusite !

 

Ponturi pariuri recomanda:   Peste 1.5 goluri@ 1.44; pariaza pontul aici >>>

U Cluj – Petrolul (ora 18:00)

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre U Cluj si Petrolul, meci ce se joaca in Liga a 2-a din Romania. Ambele formatii au inceput acest sezon cu planuri mari de promovare, dar jocul aratat pana acum nu le da prea mari sanse. Au venit echipe foarte stabile din Liga a 3-a, iar transferurile facute de cele doua formatii nu au confirmat pana acum. Clujul arata foarte rau pana in acest moment si nu cred ca isi vor revenii chiar astazi. Petrolul a pierdut doua puncte pretioase etapa trecuta pe teren propriu cu Snagov, fiind egalati in ultimul minut. Organizarea este ceva mai buna la acest club si cred ca au pregatit mult mai bine partida de astazi.

Ponturi pariuri recomanda:    X2@ 1.42; pariaza pontul aici >>>

 

 

Ponturi pariuri 20.09.2019 

 

 

Da click AICI pentru a juca pontul recomandat – primesti bonus 500 RON!

Leave a Comment: