Proiectul ”Ban pe ban” – cu Ion Dan Alexandru : 22.11.2019

Forma Ban pe Ban: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 33.3%
Castigate: 7/21
Unitati: -568

biletul zilei

 

In sfarsit incep campionatele si speram la un weekend cat mai profitabil. Mare atentie la echipele favorite, deoarece au multi jucatori ce revin de la echipele nationale si s-ar putea sa se vada o usoara oboseala. Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + Biletul zilei de Vineri, 22 Noiembrie !

 

CFR Cluj- Chindia (ora 20:30)

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre CFR Cluj si Chindia Targoviste, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 17 din Liga 1. Clujenii au un avans de doua puncte fata de Viitorul si au mari sanse sa ramana si dupa aceasta etapa pe primul loc in clasament. Sansele sunt destul de mici sa castige Chindia pe terenul campioanei, dar daca ii prind intr-o zi buna le poate smulge un punct. Din punctul meu de vedere este greu si acest scenariu, dar pentru a paria cat mai sigur, prefer varianta Peste 1.5 goluri. Diferenta de cota este de doar 4 procente (1.30 victorie CFR si 1.26 Peste 1.5 goluri). De ce sa asteptam 90 de minute si poate avem parte si de un meci incins, cand putem sa bifam aproape aceeasi cota mult mai usor !

Ponturi pariuri recomanda:    Peste 1.5 goluri@ 1.26; pariaza pontul aici >>>

 

Club Brugge – Oostende (ora 21:30)

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Club Brugge si Oostende, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 16 din Belgia: Jupiter League. Gazdele de astazi au deja un avans considerabil fara de urmaritoarele ei: 5 puncte si un meci mai putin disputat, o fac pe Club Brugge sa aiba prima sansa la castigarea campionatului. Este adevarat ca urmeaza si un Play Off, iar punctele se injumatatesc, dar la ce forta ofensiva au aratat pana in acest moment, cred ca este din nou anul lor. De cealalta parte, Oostende se afla in subsolul clasamentului si nu arata deloc bine in defensiva. Primesc foarte multe goluri, iar pe terenul liderului cred ca vor mai aduna ceva.

Ponturi pariuri recomanda:    Peste 2.5 goluri@ 1.40; pariaza pontul aici >>>

 

 

Biletul Zilei: 22.11.2019 

 

Pariaza ponturile AICI – Primesti Bonus 500 RON!

Leave a Comment: