Proiectul ”Ban pe ban” – Ion Dan Alexandru: 05.04.2020

Forma Ban pe Ban: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 33.3%
Castigate: 7/21
Unitati: -568

biletul zilei

Soligorsk ne-a îngropat orice speranța ieri, dupa remiza albă de pe teren propriu. Clar nu voi mai paria in următoarea perioada pe meciurile ce le disputa pe teren propriu, deoarece observ ca nu sunt deloc motivați. Oferta de Duminica este una foarte atractiva pentru aceasta perioada, așa ca vreau sa câștigam astăzi și nu voi risca cu nimic. Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + BILETUL ZILEI de Duminica, 5 Aprilie !

Dynamik – Aigle Noir

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Dynamic și Aigle Noir, meci ce contează pentru etapa cu numărul 27 din Burundi: Primus League ! Este foarte greu pentru ambele formații sa mai obțină ceva din acest sezon. In acest campionat contează doar primul loc, iar in acest moment Aigle Noir este la o distanță de 14 puncte de prima poziție, in timp ce Dynamic este la 16 lungimi in spate. Cele doua formații s-au întâlnit o singura data pana in acest moment, mai exact in 2019, atunci când Aigle s-a impus pe teren propriu cu scorul de 3:1. Dynamic are 5 meciuri consecutive cu scorul de 1:0, victorie sau înfrângere, așa ca ma aștept ca astăzi acest scor sa se rupă. Cota pentru minim doua reușite in meci este una foarte mare din punctul meu de vedere și cred ca ar trebui sa profitam de ea.

 

Energetik-BGU – FC Minsk

Pentru cel de-al doilea meci am decis sa aleg partida dintre Energetik-BGU și FC Minsk, meci ce contează pentru etapa cu numărul 3 din Belarus: Vysshaya Liga ! Ambele formații au maximul de puncte după primele doua etape și anunța un meci interesant in aceasta după-masa. Energetik este surpriza plăcută a acestui campionat. Proaspăt promovată, a reușit sa provoace marea surpriza in prima etapa: victorie cu 3:1 in fata celor de la BATE Borisov ! Poate mulți au spus ca a fost o întâmplare, dar a mai urmat o victorie in deplasare la Rukh Brest: 0:1. Toată lumea se așteaptă sa piardă astăzi, dar la ce au arătat pana in acest moment, au șanse bune sa plece cu punct/puncte și din aceasta întâlnire. De cealaltă parte, FC Minsk a reușit câte 3 goluri pe meci pana acum și vin astăzi sa spargă și aceasta defensiva a celor de la Energetik. Este clar ca au echipa mult mai valoroasa și ca pleacă astăzi cu un avantaj, dar nu te poți baza pe o câștigătoare clară in acest campionat.

Biletul Zilei: 05.04.2020

 

 

 

 

Pariaza ponturile AICI – Ia Bonusul de 500 RON!

Leave a Comment: