Proiectul ”Ban pe ban” – Ion Dan Alexandru: 08.05.2020

Forma Ban pe Ban: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 33.3%
Castigate: 7/21
Unitati: -568

biletul zilei

Am avut ceva emotii cu biletul zilei de ieri, dar din fericire totul s-a terminat cu bine si am bifat un nou WIN. Speram ca si astazi sa pastram acelasi tipar si sa crestem in capital. Biletul de astazi este dedicat 100% primei ligi de fotbal din Belarus. Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + BILETUL ZILEI de Vineri, 8 Mai !

Slutsk  – Energetik-BGU

Pentru primul meci al zilei, am decis sa aleg partida dintre Slutsk  si Energetik-BGU , meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 8 din Belarus: Vysshaya Liga ! Slutsk are un start de sezon foarte bun, ba chiar mai bun decat se asteaptau. Ocupa prima pozitie in clasament in acest moment, cu 16 puncte acumulate dupa primele 7 etape. Pe teren propriu sunt foarte greu de invins si pe acest lucru ma bazez si eu astazi. De cealalta parte, Energetik vine dupa o victorie in deplasarea de la Smolevichi si par ca au iesit din acea perioada slaba in care intrase. Eu nu ma ghidez dupa ultima victorie, deoarece Smolevichi este cu mult pe langa acest sezon, asa ca nu cred ca au astazi vreo sansa sa se impuna.

Gorodeja – FC Minsk

Pentru cel de-al doilea meci al zilei, am decis sa aleg partida dintre Gorodeja si FC Minsk, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 8 din Belarus: Vysshaya Liga ! Startul de sezon nu este special pentru niciuna dintre cele doua adversare de astazi. Minsk are doar 9 puncte acumulate si ocupa pozitia a 12-a, chiar daca golaverajul este unul interesant. Este o echipa ce iese la joc si nu pune mare accent pe ofensiva, dar din pacate in defensiva lucrurile se clatina serios. De cealalta parte, Gorodeja are un start bun de sezon pentru nivelul lor. Cu 10 puncte acumulate, sunt pe locul 9, dar au un golaveraj foarte ciudat: 4 goluri marcate si doar 6 primite. Acest lucru ne arata ca este o echipa ce merge direct la tinta, dar capacitatile lor sunt destul de reduse. Ma astept ca Minsk sa isi revina in urmatoarea perioada, iar un gol marcat astazi, chiar il vad un pariu bun !

Biletul Zilei: 08.05.2020

 

 

 

Pariaza ponturile AICI – Ia Bonusul de 500 RON!

Leave a Comment: