Proiectul ”Ban pe ban” – Ion Dan Alexandru: 09.05.2020

Forma Ban pe Ban: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 33.3%
Castigate: 7/21
Unitati: -568

biletul zilei

Slutsk a avut sansa ei de a egala macar partida cu Energetik, dar si-au batut joc de sansele pe care le-au avut. Gol anulat in minutul 60 si om in plus din minutul 70, nu le-a fost de ajutor pentru a termina pe teren propriu la egalitate. Chiar am avut incredere in cota 2 de ieri, dar din pacate surprizele continua in campionatul din Belarus. Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + BILETUL ZILEI de Sambata, 9 Mai !

Suwon – Daejeon

Pentru primul meci al zilei, am decis sa aleg partida dintre Suwon si Daejeon, meci ce conteaza pentru prima etapa din Correa de Sud: K League 2 ! Foarte multe nu sunt de spus la aceasta partida, deoarece este prima etapa si nu avem nici o statistica sau idee cum se prezinta echipele in acest moment. Un lucru este cert, casele de pariuri nu stiu pe cine sa de-a favorita si ne fixeaza niste cote aproape indentice pentru pariurile de 1 solist si 2 solist. Este adevarat ca nivelul celor doua formatii este unul apropiat, iar avantajul terenului propriu nu prea exista, deoarece se joaca fara spectatori. Nu ma bag la invingatoare ci am sa aleg varianta Peste 1.5 goluri, deoarece rata pe acest pronostic cand s-au intalnit in meciuri oficiale este foarte buna !

Isloch II – Belshina II

Pentru cel de-al doilea meci al zilei, am decis sa aleg partida dintre Isloch II si Belshina II, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 8 din Belarus: Vysshaya Liga Reserve ! Isloch II pleaca cu prima sansa la victorie astazi, fiind echipa gazda si cea care are un start de sezon mai bun. Cu 18 goluri marcate si doar 8 primite in 7 etape, acestia au sansa astazi ca printr-o victorie sa le egaleze la puncte pe Minsk si Neman, formatiile de pe locurile 2 si 3. De cealalta parte, Belshina nu a fost prea inspirata in aceste prime etape si au reusit sa stranga doar 8 puncte. Totusi, ramane o echipa foarte ambitioasa, ce ne-a demonstrat ca daca marcheaza, o face in numar mare. Cred ca linia de 2.5 goluri este cea mai adecvata pentru aceasta partida, iar cota ne multumeste !

Biletul Zilei: 09.05.2020

 

 

 

 

Pariaza ponturile AICI – Ia Bonusul de 500 RON!

Leave a Comment: