Proiectul ”Ban pe ban” – Ion Dan Alexandru: 14.05.2020

Forma Ban pe Ban: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 33.3%
Castigate: 7/21
Unitati: -568

biletul zilei

2:0 a fost scorul de la pauza intre Ferencvaros si Zalegerzeg, rezultat ce a fost inregistrat si la finalul partidei. Nu am crezut ca ne putem impiedica de acest meci la cota 2, mai ales dupa rezultatul de la pauza, dar avem niste surprize care mai de care mai mari. Speram ca astazi sa ne ferim de ele si sa bifam biletul zilei. Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + BILETUL ZILEI de Joi, 14 Mai !

Zhodino II – Gorodeja II

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Zhodino II si Gorodeja II, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 9 din Belarus: Vysshaya Liga Reserve ! Gorodeja este ultima clasata in campionat, dar etapa trecuta a dat ceva semne de revenire. Au jucat acasa cu Dinamo Minsk si au pierdut cu scorul de 2:3. Din punctul meu de vedere a fost un pas in fata in jocul lor, tinand cont de adversar si de faptul ca marcasera doar doua goluri in 7 etape. Zhodino este la mijlocul clasamentului, fiind una dintre cele mai inchise echipe din acest campionat, daca nu chiar cea mai inchisa. Marcheaza putin si primeste la fel de putine goluri, de aceea nu cred ca vom vedea cinci sau mai multe reusite astazi, chiar daca Gorodeja joaca deschis.

Energetik – Kopetdag

Pentru cel de-al doilea meci al zilei, mergem in Turkmenistan, acolo unde Energetik si Kopetdag se intalnesc in etapa cu numarul 8 din Turkmenistan: Yokary Liga ! Bookmakerii merg pe mana celor de la Kopetdag, chiar daca este echipa ce evolueaza in deplasare. Au un start mult mai bun de sezon in care au reusit sa acumuleze 11 puncte in primele 7 etape. Au doar 6 goluri marcate si 4 primite, lucru ce ne arata din nou ca este o formatie foarte inchisa. De cealalta parte, Energetik este pe ultima pozitie in clasament, cu doar 5 puncte castigate in primele 7 meciuri. Golaverajul este si mai prost la acestia, avand doar 3 goluri marcate si 7 primite. Nu cred ca vom vedea mai mult de trei goluri inscrise astazi si nici o victorie a celor de la Energetik.

Biletul Zilei: 14.05.2020

 

 

Pariaza ponturile AICI – Ia Bonusul de 500 RON!

Leave a Comment: