Proiectul ”Ban pe ban” – Ion Dan Alexandru: 16.05.2020

Forma Ban pe Ban: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 35.7%
Castigate: 5/14
Unitati: -359

biletul zilei

In sfarsit avem si noi parte de cateva meciuri serioase ! Germania isi deschide portile, iar in urmatoarea perioada sunt anuntate si alte campionate din Europa. Speram sa debutam cu dreptul, iar echipele revenite din vacanta sa isi faca treaba. Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + BILETUL ZILEI de Sambata, 16 Mai !

Dortmund – Schalke

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Borussia Dortmund si Schalke, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 26 din Germania: Bundesliga ! Din pacate se va juca fara spectatori, iar spectacolul cu siguranta nu va mai fi acelasi. Chiar sunt curios cum va arata tribuna gazdelor goala, deoarece eram obisnuiti sa vedem peste 60-70.000 de fani la fiecare partida. Dortmund pleaca cu prima sansa, iar tanarul Haalland este asteptat sa revina cu spectacolul. Schalke are si ea un sezon bun, dar sunt curios cum va arata la intoarcerea din carantina. Din punctul meu de vedere clar este un meci de goluri, doar ca sper ca jucatorii sa fie 100% apti si sa ne ofere spectacol !

RB Leipzig – Freiburg

Pentru cel de-al doilea meci al zilei ramanem tot in Bundesliga, acolo unde RB Leipzig o intalnire pe Freiburg, in etapa cu numarul 26 din Germania. Si aici lucrurile sunt destul de incerte, deoarece nu stim cum se vor prezenta cele doua formatii la ora meciului. Freiburg este o formatie foarte bataioasa si astazi au nevoie de punct/puncte pentru a tine aproape de locurile pentru Europa. De cealalta parte, Leipzig are o sansa buna anul acesta sa se lupte la titlu, iar profilul echipei este unul ofensiv, cu multi jucatori rapizi, dar foarte puternici pe picioare. Arbitru de centru este Tobias Stieler, un cavaler al fluierului foarte respectat, dar care stie sa potoleasca foarte eficient un meci incins. Ma astept la minim trei cartonase in aceasta intalnire, iar cota este una foarte buna !

Biletul Zilei: 16.05.2020

cota 2

 

 

 

Pariaza ponturile AICI – Ia Bonusul de 500 RON!

Leave a Comment: