Proiectul ”Ban pe ban” – Ion Dan Alexandru: 18.05.2020

Forma Ban pe Ban: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 33.3%
Castigate: 7/21
Unitati: -568

biletul zilei

Am intrat intr-o perioada mai slaba si rezultatele din ultima perioada ne-au tras in jos. Sper sa incepem sapatamana cu verde, deoarece avem mare nevoie de o perioada cat mai buna pentru a trece din nou pe profit ! Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + BILETUL ZILEI de Luni, 18 Mai !

Werder Bremen – Leverkusen

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Werder Bremen si Leverkusen, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 26 din Germania: Bundesliga ! Meciul se va juca bineinteles fara spectatori, la fel ca toata etapa din Germania si trebuie sa ne obisnuim cu acest lucru, deoarece va dura mult pana vom vedea din nou fanii pe stadion. Bremen a avut parte de un sezon dezastruos pana in acest moment, dar cred ca vor reusii sa se salveze de la retrogradare. Au mare nevoie de puncte acumulate cat mai repede, deoarece au deja un deficit de 5 puncte fata de locul 16, loc ce merge la baraj si 9 puncte de locul 15, prima pozitie ce se salveaza. De cealalta parte, Leverkusen se lupta pentru un loc de Champions League, iar cu o victorie astazi ar fi la un singur punct de obiectiv. Se anunta un duel interesant, in care ambele formatii trebuie sa riste, asa ca ma astept la goluri in ambele reprize !

Kopetdag – Asgabat

Pentru cel de-al doilea meci al zilei ne mutam in Turkmenistan, acolo unde Kopetdag si Asgabat se intalnesc in etapa cu numarul 9 ! Gazdele de astazi vin dupa doua victorii, puncte care i-au urcat pana pe locul 3 in clasament. O victorie astazi i-ar duce la un singur punct de liderul Ahal si din punctul meu de vedere au toate sansele. De cealalta parte, Asgabat nu face un sezon rau pana in acest moment si au reusit sa acumuleze 11 puncte in 7 etape. Sunt doua echipe deschise, ce le place sa joace pe contre, asa ca sansele sa vedem doua reusite sunt destul de bune. Cota este si ea una foarte mare din punctul meu de vedere, asa ca ne incercam norocul pe ei, deoarece oferta este foarte slaba astazi !

Biletul Zilei: 18.05.2020

cota 2

 

 

 

 

Pariaza ponturile AICI – Ia Bonusul de 500 RON!

Leave a Comment: