Proiectul ”Ban pe ban” – Ion Dan Alexandru: 19.05.2020

Forma Ban pe Ban: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 33.3%
Castigate: 7/21
Unitati: -568

biletul zilei

Biletul zilei de ieri a fost castigator, iar noi am inceput saptamana cu verde. Speram sa mergem doar cu bilete castigatoare pana duminica, deoarece avem mare nevoie la statistica. Se apropie sfarsitul de luna, iar noi trebuie sa terminam cu un plus cat mai mare. Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + BILETUL ZILEI de Marti, 19 Mai !

Kuressaare – JK Kalju

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Kuressaare si JK Kalju, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 2 din Estonia: Meistriliga ! Kalju a inceput foarte timid acest nou sezon si au reusit in prima etapa o victorie la limita, scor 1:0 pe terenul celor de la Narva. Cu acelasi scor a debutat si Kuressaare, dar din pacate pentru ei a fost o infrangere la Levadia acasa. Meciul de astazi ar fi unul la mana celor de la Kalju, iar la acest lucru se asteapta si casele de pariuri, oferind cota de 1.3 la victorie in deplasare. Este clar ca valoarea oaspetilor este una mult mai mare, iar forta de atac nu se compara. Pe acest fapt voi miza si eu in pronosticul ales si cred ca cei de la Kalju vor incepe tare aceasta partida. Pronosticul meu este Kalju marcheaza in prima repriza, iar cota este una acceptabila, tinand cont cat de greu este pariul.

Paide – Tulevik

Pentru cel de-al doilea meci al zilei ramanem in Estonia, acolo unde cei de la Paide primesc vizita celor de la Tulevik, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 2 din Maistriliga ! Paide a reusit sa faca scorul primei etape si este unul senzational: 8:1 pe terenul celor de la Tallinna Kalev. Au inceput sezonul asa cum trebuie si in mod normal trebuie sa incerce sa isi bata recordul. Si astazi ne asteptam la un scor de genul, poate nu atat de mare, dar cu siguranta trebuie sa vedem multe goluri. Paide este cu mult peste adversarul sau si evolueaza si pe teren propriu. Chiar daca spectatori nu vor fi in tribuna, terenul propriu isi prezinta in continuare avantajul sau si le oferta forte proaspete gazdelor. Ma astept la o victorie clara a celor de la Paide si cred ca isi vor rezolva meciul inca din prima repriza !

Biletul Zilei: 19.05.2020

 

 

Pariaza ponturile AICI – Ia Bonusul de 500 RON!

Leave a Comment: