Proiectul ”Ban pe ban” – Ion Dan Alexandru: 24.05.2020

Forma Ban pe Ban: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 33.3%
Castigate: 5/15
Unitati: -459

biletul zilei

Incredibil ce ghinion avem la fiecare bilet. Freiburg reuseste sa egaleze in minutul 90, dar intervine VAR-ul si ne anuleaza golul. Pe langa asta, au mai avut o groaza de situatii singur cu portarul si nu au reusit sa marcheze. Mergem mai departe, dar trebuie sa fortam cotele pe acest final de luna pentru a o putea salva. Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + BILETUL ZILEI de Duminica, 24 Mai !

Alashkert – Noah

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Alashkert si Noah, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 18 din Armenia: Premier League ! Gazdele de astazi au o sansa buna de a se apropia din nou la doua puncte de liderul la zi, Aarat-Armenia. Pe teren propiu sunt greu de invins si pe acest lucru mizez si eu astazi, mai ales ca de fiecare data cand Noah a fost echipa vizitatoare, Alashkert s-a impus. Noah este pe locul 6 in acest moment si are un avans de 4 puncte de urmatoarele doua locuri. Chiar daca pierd astazi, nu este o nenorocire , deoarece au locul asigurat in Play Off.

Krumkachy – Arsenal D.

Pentru cel de-al doilea meci al zilei ramanem in Belarus, acolo unde Krumkachy o intalneste pe Arsenal Dzyarzjynsk in etapa cu numarul 6 din Pershaya Liga ! Krumkachy pleaca cu prima sansa la victorie, fiind formatia mai valoroasa si care are un start de sezon bun. Cu 10 puncte acumulate in primele 5 etape, se situeaza pe locul 3, la egalitate cu formatiile de pe 2,4 si 5. Sunt la un singur punct in spatele liderului si cred ca astazi ii vor devansa. De cealalta parte, Arsenal a reusit sa marcheze doar 3 goluri in 3 meciuri  si are 6 puncte acumulate. Cele doua formatii nu s-au intalnit niciodata pana acum, dar cred ca experienta si valoarea celor de la Krumkachy isi va spune cuvantul.

Biletul Zilei: 24.05.2020

biletul zilei cota 2

 

 

 

 

Pariaza ponturile AICI – Ia Bonusul de 500 RON!

Leave a Comment: