Proiectul ”Ban pe ban” – Ion Dan Alexandru: 25.03.2020

Forma Ban pe Ban: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 0%
Castigate: 0/1
Unitati: -100

biletul zilei

Oferta ne chinuie din ce in ce mai rau, dar noi ramanem pe baricade si lucram cu ce avem. Astazi avem doar cateva partide amicale intre echipe no name, dar am reusit sa scoatem un bilet cu cota de peste 2. Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + BILETUL ZILEI de Miercuri, 25 Martie !

Saturn – Rotor

Pentru primul meci al zilei, am decis sa aleg partida dintre Saturn Ramenskoye si Rotor Volgograd 2, meci ce conteaza pentru antrenamentul celor doua formatii. Cele doua formatii se cunosc destul de bine, deoarece in ultimii 3 ani au jucat numai putin de 5 partide directe in Rusia: PFL-CENTRE. Aceasta liga este una „sobra”, deoarece nu vedem foarte multe reusite, iar echipele practica un fotbal inchis, cu putine faze de poarta si bineinteles si goluri. Astazi se intalnesc intr-un meci de antrenament, dar nici asa nu cred ca va ploua cu goluri. Eu voi incerca sa merg cat de safe se poate, asa ca voi alege linia de 4,5 goluri, dar nu voi merge pe Over ca de-obicei, ci pe Under !

Landskrona – Torns

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Landskrona si Torns, meci ce conteaza pentru pregatirea celor doua formatii in perioada de pauza. Ambele formatii vin din diviziile inferioare ale campionatului din Suedia, iar experienta cu aceste echipe in partidele amicale este una placuta. Si in campionat, dar mai ales in partidele de antrenament, aceste formatii sunt foarte active si vedem reusite din ambele parti. Cred ca pariul Peste 2.5 goluri la aceasta partida este unul foarte bun, mai ales daca ne uitam la cota. Se poate urmari pe live si incerca linii mai mari, dar este ok si cea standard !

Biletul Zilei: 25.03.2020

Pariaza ponturile AICI – Ia Bonusul de 500 RON!

Leave a Comment: