Arsenal – Tottenham ponturi pariuri 26.09.2021

arsenal tottenham ponturi pariuri

Arsenal o intalneste pe Tottenham in etapa cu numarul 6 din acest sezon de Premier League. Derby-ul Londonez se va juca duminica de la ora 18:30 pe Emirates Stadium. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 1.60 la agentia de pariuri sportive online Betano!

arsenal tottenham ponturi pariuri

Arsenal.

A castigat ultimul meci jucat in EFL Cup cu scorul de 3-0 impotriva lui Wimbledon iar in campionat a reusit sa o invinga pe Burnley cu scorul de 1-0.

Arsenal a inceput dezastruos acest sezon de Premier League cu trei infrangeri consecutive. Ultimele doua victorii din campionat au mai domolit totusi putin apele la echipa. A marcat in 8 din ultimele 10 partide jucate pe teren propiu.

Pe teren propiu, gazdele se descurca bine, echipa pierzand numai 2 din ultimele 10 partide jucate pe teren propiu in toate competitiile.

Tottenham.

A castigat ultimul meci jucat in EFL Cup cu scorul de 3-2 (dupa loviturile de departajare) impotriva lui Wolves iar in campionat a pierdut cu Chelsea cu scorul de 3-0.

Opus adversarei din acest meci, Tottenham a inceput perfect sezonul cu 3 victorii dar apoi a pierdut urmatoarele doua partide cu scorul de 3-0 fara sa reuseasca sa marcheze un gol macar. A marcat in 8 din ultimele 10 partide jucate pe teren advers.

In deplasare, oaspetii au castigat numai doua din ultimele 6 partide jucate in toate competitiile.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Arsenal (4-3-3): Ramsdale; Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney; Xhaka, Partey, Odegaard; Saka, Aubameyang, Smith Rowe.

Tottenham (4-3-3): Lloris; Emerson, Dier, Sanchez, Reguilon; Hojbjerg, Skipp, Alli; Lucas, Kane, Son.

Absenti:

Arsenal: Niciunul.

Tottenham: Bergwijn, Sessegnon.

Istoric Confruntari Directe.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a terminat la cu scorul de 1-0 pentru Tottenham.

Ultimele 3 din 4 confruntari dintre cele doua echipe jucate pe Emirates s-au terminat cu goluri inscrise in ambele porti.

Ponturi pariuri Arsenal – Tottenham – MRRazvan.

Echipa antrenata de Arteta se poate consola cu victoria din meciul precedent din EFL Cup si cu ultimele doua victorii din campionat. Arsenal are totusi un golaveraj rusinos, echipa reusind sa marcheze numai de doua ori in ultimele 5 partide jucate in Premier League si a incasat 9 goluri.

Nici Tottenham nu se bucura de un golaveraj mai mare, echipa reusind sa marcheze numai de 3 ori si incasat de doua ori numarul golurilor inscrise.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive Betano. Acceseaza acest link pentru un cod betano bonus.

Adversarele din acest meci sunt la poluri opuse. Arsenal pare sa isi revina dupa un inceput prost de campionat iar Tottenham pierde meciuri dupa un inceput foarte bun in Premier League. Pentru ponturi Anglia Premier League ma astept ca aceasta confruntare sa fie una interesanta si la fel ca in partidele precedente, nelipsita de goluri asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic Arsenal Tottenham GG sau 3+ – Cota 1.60!