AS Roma – Ajax ponturi pariuri 15.04.2021

roma ajax ponturi pariuri

Stadio Olimpico din Roma gazduieste joi, de la ora 22:00, mansa retur a sferturilor de finala intre AS Roma si Ajax Amsterdam. Dupa rezultatul inregistrat in meciul 1, sunt sanse mari ca si de aceasta data sa vedem multe goluri marcate. VEZI in continuarea articolului care este predictia mea de la acest joc!

roma ajax ponturi pariuri

AS Roma.

Ca urmare a cartonasului galben primit in jocul tur, Bruno Peres va fi suspendat pentru acest meci. Cel mai probabil, locul acestuia va fi luat de olandezul Rick Karsdorp, revenit si el dupa o suspendare.

O alta revenire importanta pentru tehnicianul Paulo Fonseca este cea a lui Henrikh Mkhitaryan; mijlocasul armean a jucat circa 25 de minute in disputa cu Bologna din weekend si ar putea reprezenta o optiune pentru primul 11 in acest joc.

El Sharaawy, Kumbulla, Smalling si Zaniolo raman in continuare indisponibili din cauza accidentarilor. Spinazzola este incert.

Ajax.

Si-a recapatat moralul dupa succesul obtinut in weekend; s-a impus cu 0-1 pe terenul celor de la Waalwjik. Este a 19-a victorie pe care o obtine in ultimele 21 de partide oficiale din toate competitiile.

Are o ofensiva foarte puternica, reusind sa marcheze minimum 1 gol in fiecare din precedentele 26 de jocuri oficiale.

Devyne Rensch a fost avertizat cu cartonas galben in partida tur si, astfel, fundasul olandez va fi suspendat pentru acest joc. Blind, Schuurs, Mazraoui si Stekelenburg raman in continuare indisponibili din cauza accidentarilor.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

AS Roma (3-4-2-1): Lopez – Mancini, Cristante, Ibanez – Karsdorp, Villar, Diawara, Calafiori – Pellegrini, Pedro – Mayoral.

Ajax (4-3-3): Scherpen – Klaiber, Timber, Martinez, Tagliafico – Alvarez, Klaassen, Gravenberch – Antony, Tadic, Neres.

Absenti.

  • AS Roma: Bruno Peres, El Shaarawy, Kumbulla, Smalling, Zaniolo, Spinazzola.
  • Ajax: Blind, Mazraoui, Rensch, Stekelenburg, Schuurs.

Istoric Confruntari Directe.

  • In fiecare din ultimele 3 intalniri directe s-a marcat din ambele tabere.
  • Precedenta confruntare directa disputata la Roma s-a incheiat cu scorul de 1-1 (19.03.2003).

Ponturi pariuri AS Roma – Ajax – ionel_iulian94.

La ponturi Europa League din aceasta saptamana iti recomand predictia GG in disputa de pe Stadio Olimpico.

Pariul zilei GG este cotat cu 1.48 la agentia de pariuri sportive online Superbet.

AS Roma marcheaza des atunci cand joaca acasa; romanii sunt cu gol marcat in 16 din precedentele 19 meciuri disputate pe propriul teren in toate competitiile. In ultimele 2 jocuri de Europa League disputate acasa, AS Roma a marcat cate 3 goluri.

Formatia olandeza este si mai eficienta in atac; Ajax a reusit sa inscrie cel putin 1 gol in fiecare din precedentele 26 de partide din toate competitiile.

Bazandu-ma pe aceste considerente, dar tinand cont si de rezultatul inregistrat in mansa tur, sunt increzator cu vom vedea minimum 1 gol marcat de fiecare echipa.

Pronostic AS Roma – Ajax & Cota: GG- 1.48