Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 01.04.2021

ban pe ban cu ion dan alexandru

Prindem si ultimul bilet din luna Martie si terminam o luna FANTASTICA ! 20 WIN – 8 LOST si peste 1300 unitati profit. Dovedim inca o data ca suntem printre cei mai buni din acest domeniu si vreau sa va multumesc pentru zecile de mesaje din privat si numarul de cautari din Google. Doar cu voi putem sa crestem si sa luam banii agentiilor de pariuri !

ban pe ban cu ion dan alexandru

Zaragoza – Cartagena

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Zaragoza si Cartagena, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 32 din Spania: LaLiga 2 !

Gazdele de astzi se afla pe pozitia a 16-a in acest moment, fiind la doar 2 puncte peste zona rosie a clasamentului. Lucrurile nu stau prea bine pentru Zaragoza, asa ca astazi sunt obligati sa castige cel putin un punct pentru a ramane cu sanse reale la salvarea de la retrogradare. Pe teren propriu lucrurile merg foarte bine pentru ei in ultima perioada, acestia avand 6 victorii si o singura infrangere in ultimele 7 partide disputate aici.

De cealalta parte, Cartagena este pe loc de retrogradare, mai exact pe pozitia 21. Raman cu sanse bune de salvare de la retrogradare, dar trebuie sa schimbe ceva, mai ales in aparare. Au cea mai slaba defensiva din campionat, cu numai putin de 43 de goluri primite in 31 de etape. La o prima vedere nu par multe, dar in acest campionat se joaca extrem de inchis si golurile sunt foarte putine. Nu cred ca Zaragoza poate pierde in aceasta seara, asa ca am sa merg la siguranta pe varianta 1x !

Central Coast – Adelaide

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Central Coast Mariners si Adelaide United, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 15 din Australia: A- League !

Avem derby in aceasta dimineata in Australia, deoarece primele doua clasate au meci direct. Central Coast Mariners este pe primul loc in clasament, cu 26 de puncte acumulate in 14 meciuri. Imi place foarte mult aceasta formatie si au un stil interesant de a „aborda” anumite meciuri. Mai multe nu are rost sa vorbesc, cine ii urmareste, stie.

De cealalta parte, Adelaide este pe locul 2, cu doar un punct mai putin castigat, dar si cu un meci in minus. Sezonul acesta s-au prezentat foarte bine si cred ca le vor pune probleme serioase celor de la Central. Si Adelaide are o echipa ce practica un fotbal deschis, cu multe mingii centrate in careu, asa ca ne asteptam sa vedem goluri. Campionatul din Australia produce foarte multe reusite si speram sa vedem si astazi minim trei reusite !

PROIECT PONTURI PARIURI : 01.04.2021

Joacă pariurile AICI – 500 LEI Bonus!