Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 01.08.2021

Forma Ban pe Ban: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 40%
Castigate: 6/15
Unitati: -185

Sfarsitul de luna nu a fost clar al nostru, dar ne putem bucura de inca o luna terminata pe profit. Am c-am terminat cu vara si cu oferta slaba, iar in August revine pe marile ecrane, fotbalul spectacol ! Speram sa debutam cu dreptul in aceasta luna si sa obtinem cat mai mult profit !

ban pe ban cu ion dan

St. Gallen – Luzern

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre St. Gallen si Luzern, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 2 din Elvetia: Super League !

Gazdele de astazi au debutat cu dreptul in noul sezon, iar in prima etapa au castigat intr-o deplasare destul de incomoda la Lausanne, scor 2:1. Echipa a aratat foarte bine, a controlat meciul in mare parte, iar golul primit a venit in urma relaxarii pe final, moment in care acestia conduceau deja cu scorul de 2:0. St. Gallen se anunta din nou o echipa puternica si cu siguranta va termina in top 4, poate chiar si mai bine.

De cealalta parte, Luzern a avut un meci de-a dreptul nebun in prima etapa cu campioana la zi, Young Boys ! Meciul a inceput prost pentru ei, Elia reusind sa deschida scorul destul de repede, dar pana in pauza Luzern s-a mobilizat si a intors scorul. Pana in minutul 60 au reusit sa i-a avans doua goluri, dar ultima jumatate de ora a fost clar a campioanei, iar scorul final a fost 4:3 pentru Young Boys. Ne asteptam ca si astazi Luzern sa practice un fotbal placut ochiului si sa nu stea cu fundul in poarta !

Odense – FC Copenhaga

Pentru cel de-al doilea meci al zilei, am decis sa aleg partida dintre Odense si FC Copenhaga, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 3 din Danemarca: SuperLiga !

Odense a mers foarte bine in aceste prime doua etape si au reusit sa obtina 4 puncte, cu doar adversare puternice. In prima etapa au debutat in fata campioanei Midtjylland si a reusit sa o bata chiar la ea acasa. Dupa a venit o alta deplasare, la Randers acasa, acolo unde au remizat cu goluri. Astazi ii asteapta un alt duel de foc, dar macar de data asta vor evolua in fata fanilor.

De cealalta, Copenahaga vine dupa o calificare in Conference League, acolo unde in doua meciuri au reusit sa marcheze numai putin de 9 goluri si sa primeasca doar unul. Din pacate pentru ei, lucrurile nu stau la fel de bine si in campionat. Aici au reusit doar doua rezultate de egalitate, marcand doua goluri si primind tot atatea. Speram ca astazi sa ii vedem activi pe tabela si in campionat, asa ca voi merge pe o varianta cu sanse bune de reusita !

Ponturi Pariuri: 01.08.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!

Leave a Comment: