Ban pe Ban cu Ion Dan Alexandru – 01.12.2021

Forma Ban pe Ban: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 41%
Castigate: 7/17
Unitati: -224

Vreau sa incep cu un calduros La multi ani de ziua Romaniei si sper ca si ultima luna din anul 2021 sa ne gaseasca cat mai multi implicati in acest proiect. Luna noiembrie a fost din nou una productiva pentru noi si sper ca si decembrie sa fie cel putin la fel de buna. Incepem inca din prima zi cu o cota de 2 spectaculoasa !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! Zilnic gasesti bilete + LIVE-uri castigatoare :

Click aici !!!

ban pe ban cu ion dan

Poli Timisoara – FC Arges

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Politehnica Timisoara si FC Arges, meci ce conteaza pentru sferturile de finala din Cupa Romaniei !

Poli Timisoara vine din Liga a 2-a din Romania si pot spune ca au reusit o mare surpriza ca au ajuns pana in aceasta faza a competitiei. Lucrurile stau foarte rau pentru ei in campionat, acolo unde sunt pe locul 15, iar la cum se joaca, nu prea au sanse reale la Play Off. I-au ajutat foarte mult victoria din ultima etapa cu CSA Steaua, dar echipa sufera destul de serios aproape la toate capitolele. Din punctul meu de vedere au reusit o mare performanta ca au ajuns pana aici, dar de acum incolo, lucrurile devin foarte serioase si nu vad cum ar putea sa faca fata.

De cealalta parte, FC Arges este favorita la calificare si la victorie in primele 90 de minute, iar eu sunt de parere ca o vor face fara prea mari probleme. In campionat sunt la un singur punct de locurile de Play Off si la doua de podium, argesenii trecand printr-o perioada foarte buna. Cupa ramane un obiectiv serios pentru ei, deoarece au sanse mai mari sa obtina un loc de Europa din aceasta competitie. Merg cu toata increderea pe varianta FC Arges merge mai departe, iar cota este una foarte buna !

FC Buzau – FC Voluntari

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre FC Buzau si FC Voluntari, meci ce conteaza pentru sferturile de finala din Cupa Romaniei !

Ramanem in Cupa Romaniei si mergem pe cel de-al doilea meci al zilei, mai exact la Buzau, acolo unde echipa orasului incearca sa obtina o super performanta ! Au ajuns pana in sferturile de finala ale Cupei, dar spera la mai mult. Vor avea un meci de-a dreptul infernal cu una dintre cele mai in forma echipe de prima liga, dar din punctul meu de vedere, Buzaul are sansa ei. Se dezvolta un proiect foarte frumos aici, iar echipa a aratat chiar foarte bine pana in acest moment al competitiei.

De cealalta parte, FC Voluntari este echipa de pe locul trei in Liga 1 si ne arata un fotbal foarte deschis si ofensiv. Este clar ca au prima sansa la victorie si au cel putin o clasa peste adversara ei de astazi, dar mingia este rotunda si cred ca se poate intampla orice in acest meci. Din punctul meu de vedere este clar un meci de goluri, dar pentru siguranta noastra am sa merg pe varianta Peste 1.5 goluri, dar se poate juca cu o suma mai mica si Peste 2.5 goluri, cota fiind putin peste 2 !

Ponturi Pariuri: 01.12.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!

Leave a Comment: