Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 02.06.2021

Forma Ban pe Ban: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 50%
Castigate: 11/22
Unitati: 113

Din pacate am inceput luna Iunie cu stangul. Central Coast a pierdut inexplicabil pe teren propriu in fata ultimei clasate, iar acest lucru ne-a costat primul bilet din aceasta luna. Nu trebuie sa ne panicam, deoarece si in ultimele doua luni am inceput cu stangul si am terminat cu peste 1.000 de unitati profit !

ban pe ban cu ion dan alexandru

Hermannstadt – CS Mioveni

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Hermannstadt si CS Mioveni, meci ce conteaza pentru returul barajului de promovare/ramanere in prima liga de fotbal din Romania !

Hermannstadt nu a reusit sa marcheze pe terenul celor de la Mioveni si si-au complicat putin lucrurile privind ramanerea in prima liga. Mioveniul cu siguranta a prins curaj dupa rezultatul de egalitate din tur, iar astazi vor avea curaj in atac. Diferenta dintre echipele de liga 1 si liga a 2-a este una destul de mare, iar acest lucru s-a vazut in fiecare an. Nu cred ca sibienii vor pierde calificarea pe teren propriu, asa ca am mare incredere in ei.

De cealalta parte, Mioveniul a scos un rezultat bun in meciul tur, dar vor avea o misiune foarte grea sa se apere si sa marcheze la nevoie pe terenul celor de la Hermannstadt. Echipa este una buna, dar pentru liga a 2-a si nu cred ca au forta necesara sa urce in prima liga. Este foarte posibil ca Mioveniul sa se apere din primul minut pana in ultimul, asa ca nu merg pe 1 solist, ci voi alege varianta Hermannstadt merge mai departe !

Romania – Georgia

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Romania si Gerogia, meci ce este unul de pregatire pentru cele doua nationale !

In perioada aceasta extrem de saraca in fotbal, meciurile de pregatire ale nationalelor sunt foarte valoroase pentru noi. Romania a ratat din nou o calificare la un turneu final, asa ca Radoi incearca sa faca o figura frumoasa in amicale. Noi mereu am jucat bine in meciurile de pregatire si ma astept ca acest lucru sa il facem si astazi. Cu siguranta vom juca cu un prim 11 cat mai bun, asa ca am incredere ca vom scoate un rezultat pozitiv.

De cealalta parte, Georgia a crescut destul de serios in ultima perioada la nivelul echipei nationale, dar tot ramane un adversar accesibil. In calificari au scos rezultate bune pentru nivelul lor, chiar daca au pierdut in fata unor echipe cu nume. Ma astept ca Romania sa castige in aceasta seara si sa ne de-a din nou sperante ca avem forta, dar pentru siguranta noastra am sa merg pe varianta Romania castiga cel putin o repriza !

PONTURI PARIURI 02.06.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!

Leave a Comment: