Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 04.05.2021

ban pe ban cu ion dan alexandru

A trecut si Pastele, asa ca trebuie sa ne revenim repede si sa incepem treaba. Suntem la inceput de luna, asa ca avem foarte mult de munca si speram sa avem din nou o luna foarte buna !

ban pe ban cu ion dan alexandru

Zilina – Kosice

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Zilina si FC Kosice, meci ce conteaza pentru returul semifinalelor din Cupa Slovaciei !

Zilina a luat un avantaj considerabil la calificare dupa meciul tur, acolo unde au castigat in deplasare cu scorul de 4:2. Imi este foarte greu ca se mai poate intampla ceva in privinta calificarii mai departe, dar mingia este rotunda, iar in fotbal orice este posibil. Cu siguranta Zilina nu se va culca pe o ureche si nu isi va trata adversarul de sus, mai ales ca acestia le-au marcat doua goluri. Astazi Zilina primeste o cota foarte mica pentru 1 solist si ma astept sa controleze meciul de la un capat la altul.

De cealalta parte, Kosice a incercat sa ofere tot ce au avut mai bun in meciul tur, dar rezultatul a fost unul negativ. Mi-a placut ca nu s-au inchis si nu au incercat sa faca anti-joc, mai ales ca adversarul era unul cu nume. Astazi chiar nu mai au nici un motiv pentru a face acest lucru, deoarece au de recuperat doua goluri. Ma astept sa vedem un joc la fel de animat ca cel din tur, iar pronosticul Peste 2.5 goluri mi se pare un bet bun !

Ludogorets – Beroe

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Ludogorets si Beroe, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 27 din Bulgaria: PARVA LIGA !

Ludogorets a reusit sa domine in campionat si in acest sezon si se pare ca inca nu a aparut o echipa in Bulgaria ce sa ii faca fata. Au deja un avans de 12 puncte fata de locul 2 ocupat de Lokomotiv Plovdiv, asa ca nimic nu se mai poate intampla. Chiar si asa, Ludogorets ramane o echipa mare si nu are nevoie sa forteze prea tare pentru a castiga un meci, mai ales pe teren propriu.

De cealalta parte, Beroe este pe ultimul loc in acest Play Off si de departe cea mai slaba echipa aflata in top6. Nu au avut nici o sansa sa obtina ceva in acest sezon, dar simpla prezenta in Play Off este o mare realizare pentru acest club. Le va fi foarte greu sa vina pe terenul celei mai ofensive echipe din Bulgaria si sa scape fara gol/goluri primite, asa ca voi merge direct pe victoria celor de la Ludogorets !

PONTURI PARIURI 04.05.2021

Pariază biletul AICI și iei 39 lei fără depunere!