Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 04.08.2021

ban pe ban cu ion dan

Am avut emotii mari la meciul dintre CFR Cluj si Young Boys, dar clujenii nu meritau sa castige. Au marcat norocos, din offside in minutul 4, iar apoi nu au mai jucat absolut nimic. Nici Young Boys nu a jucat cine stie ce, dar a fost echipa ce a construit si incercat tot meciul. Totul se termina cu bine pentru noi la acest bilet, dar avem nevoie de o serie cat mai lunga de verde !

ban pe ban cu ion dan

Spartak Moscova – Benfica

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Spartak Moscova si Benfica Lisabona, meci ce conteaza pentru semifinalele calificarilor in grupele UEFA Champions League !

Cele doua adversare de astazi debuteaza in acest sezon de UEFA Champions League si spera sa isi obtina biletele pentru urmatorul tur. Spartak Moscova a inceput campionatul intern, dar au jucat doar doua meciuri oficiale, asa ca nu putem spune ca au un avans in fata Benficai, echipa ce a disputat doar meciuri amicale. Din punctul meu de vedere, Spartak este o echipa „umflata” de presa din Rusia, iar rezultatele din Europa confirma acest lucru.

De cealalta parte, Benfica este o echipa cu nume in Europa si este obisnuita cu grupele UEFA Champions League si cu tururile finale din Europa League. O eliminare din aceasta faza a competitiei ar insemna un esec total pentru ei si nu cred ca isi permit asa ceva. Sunt cu cel putin doua clase peste adversarul de astazi si am mare incredere ca nu vor pierde in deplasarea din Rusia. Mergem pe varianta X2, cota fiind una decenta !

Ferencvaros – Slavia Praga

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Ferencvaros si Slavia Praga, meci ce conteaza pentru semifinalele calificarilor in grupele UEFA Champions League !

Ungurii de la Ferencvaros sunt deja la al 3-lea tur in aceasta editie de Champions League si pot spune ca au castigat ceva experienta. In primul tur au intalnit un adversar foarte slab, pe care l-a invins cu 6:1 la general. Dupa acesta, a urmat Zalgris, o alta formatie modesta de care a trecut fara probleme. Astazi au in fata un adversar complet diferit si sunt tare curios cum vor face fata.

Slavia Praga este o echipa clar de grupele Champions League, iar sezonul trecut au ajuns pana in sferturile de finala din Europa League, acolo unde Arsenal a fost echipa ce le-a pus stop. Este primul meci din acest sezon in Champions League, dar au doua meciuri oficiale in picioare in campionat, acolo unde au reusit sa obtina doua victorii. Din punctul meu de vedere Slavia este cu mult peste Ferencvaros, asa ca mergem pe varianta X2&Peste 1.5 goluri !

Ponturi Pariuri: 04.08.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!