Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 05.06.2021

Forma Ban pe Ban: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 44.4%
Castigate: 8/18
Unitati: -118

Oferta modesta, rezultate foarte slabe in acest inceput de luna. Speram sa redresam cat mai repede corabia si asteptam cu nerabdare sa inceapa meciurile oficiale a echipelor nationale. Pana atunci ne descurcam cu ceea ce avem si speram sa facem profit !

ban pe ban cu ion dan alexandru

Central Coast – Western United

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Central Coast Mariners si Western United, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 26 din Australia: A-League !

Central Coast Mariners vine dupa o infrangere surprinzatoare in ultima etapa, atunci cand au pierdut chiar pe propriul teren in fata ultimei ocupante din clasament. Gluma se ingroasa pentru ei si risca ca dupa aceasta etapa sa pice chiar pe locul 7, in cazul in care nu se vor impune. Ma astept sa vedem o echipa extrem de motivata, mai ales ca joaca din nou acasa si pleaca cu prima sansa la victorie.

De cealalta parte, Western United este doar pe locul 10, cu 28 de puncte acumulate in 25 de etape. Nu au nici un obiectiv pentru restul campionatului si au o defensiva ce scartaie serios. Este posibil sa conteze si ei pe tabela de marcaj, asa ca am sa merg pe varianta Peste 2.5 goluri, cota fiind una foarte buna !

Rusia – Bulgaria

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Rusia si Bulgaria, meci de pregatire pentru cele doua echipe nationale !

Ambele echipe au inceput campania de pregatire in aceasta saptamana si amandoua au obtinut cate un rezultat de egalitate. Rusia s-a descurcat foarte bine cu Polonia si au reusit sa marcheze si sa puna probleme defensivei polonezilor, in timp ce Bulgaria a scos un egal nesperat cu Slovacia. Sunt meciuri de pregatire, iar multe echipe nu prea pun accent pe rezultat.

Rusia mi se pare o formatie serioasa, ce joaca fiecare meci la victorie. Au in plan sa testeze cat mai multi jucatori, dar sa lege si relatii de joc in locurile cheie de pe teren. Ma astept sa isi dovedeasca forta in aceasta dupa-amiaza si cred ca se vor impune fara probleme, mai ales ca au in fata un adversar modest. Cota pentru 1 solist este foarte buna, asa ca mergem cu incredere pe ea !

PONTURI PARIURI 05.06.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!

Leave a Comment: