Ban pe Ban cu Ion Dan Alexandru – 05.12.2021

Forma Ban pe Ban: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 50%
Castigate: 6/12
Unitati: 42

Asteptam rezultatele finale de sambata si speram ca vom bifa un nou bilet castigator. Oferta de duminica arata foarte bine si am mare incredere ca vom iesi invingatori. Mergem pe doua meciuri ce par foarte simple, iar cotele sunt perfecte !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! Zilnic gasesti bilete + LIVE-uri castigatoare :

Click aici !!!

ban pe ban cu ion dan

Tottenham – Norwich

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Tottenham si Norwich, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 15 din Anglia: Premier League !

Tottenham da semne clare ca au reusit sa isi revina dupa forma slaba in care intrasera, iar acest lucru s-a vazut in ultimele doua victorii cu Leeds si Brentford. Astazi au din nou un meci foarte accesibil si nu este loc de pasi gresiti, mai ales ca sunt la doar un punct de top5. Harry Kane a intrat si el intr-un con de umbra, dar ma astept ca astazi sa rupa seria neagra in care a intrat si sa marcheze cel putin un gol pentru echipa lui.

De cealalta parte, Norwich este pe penultimul loc in clasament, iar echipa nu gaseste drumul spre gol. Au doar 8 goluri marcate in 14 etape, compartimentul de atac aratat foarte, foarte rau. In ultima etapa au jucat cu ultima clasata, Newcastle, iar din minutul 8 au avut un om in plus si tot lanterna rosie a reusit sa deschida scorul. Din punctul meu de vedere, Norwich este o victima sigura la retrogradare in acest sezon, iar Tottenham nu are cum sa se incurce cu ei.

FC U Craiova – Voluntari

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre FC U Craiova si FC Voluntari, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 18 din Romania: Liga 1 !

Echipa lui Adrian Mititelu are probleme serioase in acest prim sezon in Liga 1, dar cred ca au sanse sa se salveze de la retrogradare, deoarece sunt alte echipe mult mai slabe. In acest moment sunt pe locul 14, cu 15 puncte acumulate in 17 etape, iar pe faza de atac sunt aproape inexistenti. Au nevoie de intariri serioase in aceasta iarna pentru a face ceva serios, dar cu lotul actual, nu le dau prea mari sanse.

De cealalta parte, FC Voluntari este o echipa puternica in acest sezon si au toate sansele de a intra in Play Off. In acest moment sunt pe locul 3, dar diferenta dintre locurile 3 si 9 este de doar patru puncte. Nu au voie sa faca niciun pas gresit in aceasta seara, de aceea ma bazez ca Voluntariul se va concentra pentru acest duel si ca va reusi sa plece cu punct/puncte. Noi o sa mergem pe o varianta mai usoara, adica Voluntari marcheaza, cota fiind perfecta !

Ponturi Pariuri: 05.12.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!

Leave a Comment:

Enable referrer and click cookie to search for ffbf0ad9ae1607c9 f4ac5199e5e49a69 [] 2.7.5