Ban pe Ban cu Ion Dan Alexandru – 06.01.2022

Reusim sa rupem seria neagra in care intrasem, iar biletul zilei de miercuri a fost castigator. Am avut ceva emotii la Barcelona, dar dupa pauza au intrat o parte din titulari, iar lucrurile si-au revenit rapid la normal. Speram ca si astazi vom face o treaba buna si ca vom aduna profit la balanta.

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! Zilnic gasesti bilete + LIVE-uri castigatoare :

Click aici !!!

ban pe ban cu ion dan

Bologna – Inter

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Bologna si Inter Milano, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 20 din Italia: Serie A !

Bologna nu a jucat rau pana in acest moment al sezonului, dar noul an ii prinde complet nedescoperiti si le ofer sanse foarte mici sa scoata ceva din acest meci. Le vine in vizita liderul la zi din Serie A, iar inceputul de an nu este unul deloc roz pentru ei. Barrow si Mbaye sunt chemati la Cupa Africii, in timp ce Dominguez, Hickey, Medel, Molla, Santander, Vignato, Viola si Hooijdonk sunt bolnavi de COVID. Pe langa aceste absente, mai sunt pe lista de indisponibili si Michael si Schouten, jucatori accidentati.

De cealalta parte, Inter are si ea cateva absente importante: Calhanoglu din cauza cartonaselor galbene si Cordaz, Satriano si Dzeko pe COVID, ultimul fiind un jucator foarte important. Chiar si asa, campioana Italiei are un lot numeros si foarte valoros, asa ca nu imi fac probleme ca nu sunt solutii. Inter trebuie sa se impuna astazi, deoarece contra-canditatele lor la titlu au meciuri foarte grele si pot lua un avans considerabil in lupta pentru primul loc. Mergem pe varianta 1 solist cu incredere mare !

Spezia – Verona

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Spezia si Verona, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 20 din Italia: Serie A !

Spezia este echipa gazda in aceasta dupa-amiaza, dar chiar si asa, pleaca cu sansa a doua la victorie. Mi se pare foarte in regula acest lucru, deoarece jocul lor a suferit foarte mult in acest sezon, clasandu-se doar pe locul 17, la 5 puncte peste linia rosie din clasament. La fel ca si la meciul de mai sus, la Spezia sunt foarte multe absente pentru aceasta confruntare si dupa ce ca nu prea au jucatori, ma astept ca acest lucru sa conteze la finalul celor 90 de minute.

De cealalta parte, Verona nu a aratat deloc rau in acest sezon si pot spune ca au avut ghinion ca au strans doar 24 de puncte, aflandu-se doar pe locul 12 in clasament. Spun acest lucru deoarece echipa a jucat si a jucat un fotbal frumos, acest lucru vazandu-se si in golaverajul lor, fiind unul pe plus. Eu unul voi incerca acest meci separat si pe 2 solist, oaspetii castiga minim o repriza si DNB 2, dar pentru proiectul nostru vom merge cat de safe se poate pe varianta X2 !

Ponturi Pariuri: 06.01.2022

Pariază biletul AICI și iei Bonus 1.000 RON!