Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 07.06.2021

Forma Ban pe Ban: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 23.5%
Castigate: 4/17
Unitati: -846

Luna foarte slaba la proiect pana in acest moment, dar pur si simplu nu prea avem material cu care sa lucram. Astept cu nerabdare sa inceapa Campionatul European, acolo unde presimt ca vom face profit frumos ! Pana atunci ne descurcam cu ceea ce avem si speram sa fie totul bine !

ban pe ban cu ion dan alexandru

Insulele Feroe – Liechtenstein

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Insulele Feroe si Liechtenstein, meci de pregatire pentru cele doua echipe nationale !

Multe nu ar fi de spus despre cele doua echipe, mai ales ca este un meci fara miza, iar statistica din ultima perioada nu exista. Luam in calcul doar ce stim deja despre cele doua nationale si ne referim strict la valoarea acestora. Insulele Feroe a crescut foarte mult in ultimii ani si nu mai este acea nationala de pescari si bucatari. Au aratat acest lucru in foarte multe meciuri si i-am vazut chiar si cu Romania.

De Liechtenstein nu putem spune acelasi lucru, deoarece aici lucrurile nu s-au schimbat deloc. Acestia primesc aproape de fiecare data cel putin 3,4 goluri, asa ca nici astazi nu ii vad prea bine. Chiar daca acesta este un meci amical, ma astept ca Insulele Feroe sa isi castige meciul fara probleme, iar cota este mult prea buna !

China – Filipine

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre China si Filipine, meci ce conteaza pentru etapa cu numrul 6 din grupa A, de la calificarile din Asia pentru Cupa Mondiala !

China risca sa nu ajunga la Mondiale, iar treaba este destul de serioasa. In acest moment sunt pe locul 2 in grupa, cu doar 10 puncte acumulate in 5 etape. Au pierdut cu Syria, ocupanta primului loc din grupa si au remizat surprinzator in meciul tur cu Filipine. Au pierdut 5 puncte extrem de importante si acum nu mai au voie sa faca niciun pas gresit. Astazi ma astept sa nu intampine probleme prea mari in obtinerea celor trei puncte si sper sa faca si spectacol.

De cealalta parte, Filipine este pe locul 3 in grupa A, cu doar 7 puncte acumulate in 5 etape. Sansele lor de a merge la Mondiale sunt doar matematice, deoarece au nevoie de o minune pentru a se impune in fata Chinezilor. Din punctul meu de vedere vom vedea trei goluri in acest meci, iar cota este una prea buna pentru a nu o alege !

PONTURI PARIURI 07.06.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!

3 motive să joci pontul la Betano:

Primești două bonusuri la depunere (1.000 RON);

Ai +2020 pariuri la fiecare meci;

Încasezi zilnic premii în bani fără depunere!

Deschide cont de AICI!

Leave a Comment: