Ban pe Ban cu Ion Dan Alexandru – 07.12.2021

Inca nu avem rezultatele finale de luni, dar speram la inca un bilet castigator pentru a ne continua forma buna in care am intrat. Avem nevoie de cat mai mult verde, deoarece vreau sa terminam si ultima luna pe profit !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! Zilnic gasesti bilete + LIVE-uri castigatoare :

Click aici !!!

ban pe ban cu ion dan

Borussia Dortmund – Besiktas

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Borussia Dortmund si Besiktas, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 6 din grupa C din grupele UEFA Champions League !

Dortmund a ratat complet aceasta campanie de Champions League si se vor multumi doar cu un loc in saisprezecimile Europa League. Au avut o grupa accesibila, dar au pierdut calificarea mai departe in fata celor de la Ajax si Sporting. Astazi vor evolua doar pentru fani si din orgoliu, mai ales ca au de spalat o imagine in fata propriilor suporteri. Au ocazia perfecta de a face un meci bun si de a castiga la scor si ma astept ca acest lucru sa se intample.

De cealalta parte, Besiktas a fost doar la numar in aceasta grupa. Au reusit sa marcheze doar de 3 ori si au primit numai putin de 14 goluri, fiind pe ultimul loc in clasament, cu niciun punct castigat. Turcii s-au facut de ras si vor pleca acasa dupa acest meci, ramanand in joc doar campionatul. Si acolo sunt la pamant, nereusind sa castige de foarte multe etape. Nu stiu ce se petrece cu aceasta echipa, dar apararea este la pamant si ma astept ca acest lucru sa se vada si in aceasta seara. Mergem pe varianta Peste 2.5 goluri, cota fiind una buna !

FC Porto – Atl. Madrid

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre FC Porto si Atletico Madrid, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 6 din grupa B din UEFA Champions League !

Porto a reusit sa se lupte eroic pana in acest moment al competitiei si este la mana ei pentru a reusi o calificare impresionanta, in fata celor de la Atletico si Milan. Cu Liverpool nu au avut nici o sansa, dar o victorie astazi le-ar spala toate pacatele. Chiar si un rezultat de egalitate ar fi bun pentru ei, in situatia in care nici Milan nu reuseste sa castige cu Liverpool. Poate sa fie un meci de totul sau nimic pentru ei, asa ca trebuie sa fie foarte atenti, mai ales ca ofensiva nu le-a mers prea bine in aceasta campanie.

De cealalta parte, Atletico este obligata sa castige in aceasta seara si ma astept ca Simeone sa pregateasca acest meci la perfectie. Madridul dispune de jucatori foarte valorosi si au capacitatea de a se impune fara prea mari probleme. Pentru a fi linistiti in vederea ocuparii locului secund in clasament, Atletico trebuie sa castige la o diferenta mai mare de goluri, asa ca vor trebui sa intre montati pe victorie si sa ofere tot ce au mai bun inca din primele minute. Merg la siguranta si aleg varianta X2 !

Ponturi Pariuri: 07.12.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!