Caută
Close this search box.

Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 09.05.2021

ban pe ban cu ion dan alexandru

Biletul zilei de ieri a fost castigator ! Nu am avut pic de emotie la cele doua partide alese, asa ca reusim sa iesim din acea serie negativa si ramanem pe plus. Trebuie sa strangem un profit cat mai mare pana la finalul saptamanii viitoare, pentru a avea un plus linistitor pentru cea de-a doua jumatate a lunii.

ban pe ban cu ion dan alexandru

AS Roma – Crotone

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre AS Roma si Crotone, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 35 din Italia: Serie A !

Sezonul in Italia este pe final, asa ca echipele ramase cu sansa la vrun obiectiv isi fac ultimele calcule si trag tare in aceste ultime meciuri. Roma este una dintre ele si dupa eliminarea din semifinalele Europa League, acestia au ramas cu lupta din campionat pentru ultimul loc ce duce in Europa. In acest moment sunt pe locul 7, cu 55 de puncte acumulate, la doar 2 peste Sassuolo. Astazi nu au voie sa faca vrun pas gresit, mai ales ca au cel mai usor meci pe care il puteau aveau. Este adevarat ca au multi absenti, dar banca de rezerve poate castiga destul de lejer o astfel de partida.

De cealalta parte, despre Crotone nu ar fi multe de spus. Echipa este retrogradata matematic de foarte mult timp, asa ca spera sa termine cat mai repede acest chin si sa revina frumos in Serie B. Au de departe cea mai slaba defensiva din campionat: numai putin de 85 de goluri primite in 34 de etape. Roma poate sa bata o astfel de echipa chiar si cu al 3-lea lot pe care il au, asa ca merg cu toata increderea pe 1 solist !

Benevento – Cagliari

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Benevento si Cagliari, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 35 din Italia: Serie A !

Meciul de astazi este cat o finala pentru ambele formatii. Cele doua echipe se afla in zona retrogradarii, Benevento fiind chiar pe loc ce pica in Serie B. Cagliari are noroc pentru moment, deoarece au un punct mai mult acumulat, dar totul se poate rasturna dupa meciul de astazi. Chiar daca Benevento joaca acasa, acestia pleaca cu sansa a doua la victorie, dar cu siguranta vor lupta pana in ultimul minut. Tot sezonul lor sta in acest meci, iar cu o victorie le-ar creste serios sansele de a se salva de la retrogradare.

De cealalta parte, Cagliari a reusit o serie buna de rezultate si au reusit sa iasa pentru moment din zona rosie a clasamentului. La fel ca si la Benevento, un rezultat negativ astazi (infrangere), ar anula tot efortul acestora si ar face un final de sezon infernal. Ambele echipe au probleme in defensiva, dar ambele practica un fotbal deschis. Este un meci extrem de important pentru cele doua echipe, asa ca merg pe varianta ambele echipe marcheaza sau Peste 2.5 goluri !

PONTURI PARIURI 09.05.2021

Pariază biletul AICI și iei 39 lei fără depunere!