Ban pe Ban cu Ion Dan Alexandru – 10.01.2022

Braga a facut-o ieri de oaie, iar noi am terminat saptamana cu rosu. Dupa ce au deschis scorul in startul meciului si aveau totul sub control, fundasul central a facut un fault in postura de ultimul aparator, iar totul s-a terminat pentru noi. Avem nevoie de un start de saptamana perfect, asa ca am incercat sa gasesc doua meciuri cat mai safe.

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! Zilnic gasesti bilete + LIVE-uri castigatoare :

Click aici !!!

ban pe ban cu ion dan

Senegal – Zimbabwe

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Sengal si Zimbabwe, meci ce conteaza pentru prima etapa din grupa B de la Africa Cupa Natiunilor !

Senegal este favorita la castigarea grupei B si am mare incredere ca vor debuta cu dreptul in drumul lor din aceasta competitie. Acestia au o echipa cu nume interesante si de mare perspectiva de viitor, asa ca sunt foarte interesat sa ii vad in actiune. Diallo, Sarr, Gueye, Dia, Mendy, Koulibaly, fiind doar cateva nume ce evolueaza la echipe importante din Europa. Este foarte importanta pentru ei castigarea acestui trofeu, deoarece ar insemna o rampa de lansare pentru carierele lor.

De cealalta parte, de Zimbabwe nu sunt prea multe lucruri de spus. In ultimul meci oficial al nationalei, acestia au inceput cu un prim 11 in care se afla un singur jucator ce evolueaza in Europa. Este vorba despre atacantul David Moyo, jucator ce evolueaza in Scotia la Hamilton. Acesta este singurul jucator „important” din echipa celor de la Zimbabwe, restul evoluand in campionatul intern. Nu vad cum Senegal se poate impiedica de o astfel de echipa, asa ca merg cu toata increderea pe varianta 1 solist !

Espanyol – Elche

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Espanyol si Elche, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 20 din Spania: LaLiga !

Espanyol este cotata cu prima sansa la victorie in aceasta seara, fiind atat echipa gazda, cat si cea cu un nivel al calitatii mai bun. In acest moment sunt pe locul 11 in clasament, dar daca Villarreal nu va castiga meciul cu Atletico Madrid, iar ei vor lua toate cele trei puncte din acest duel, acestia vor urca pana pe locul 8, la doar 3 puncte distanta de locurile de Europa. Echipa nu a aratat foarte rau pana in acest moment in campionat, dar au nevoie de mai multa seriozitate in aparare pentru a se putea lupta la top6.

De cealalta parte, Elche este intr-o situatie dificila dupa 19 etape si are nevoie de puncte ca de aer. Oaspetii de astazi sunt pe locul 17 in clasament, la egalitate de puncte cu Alaves, prima formatie ce retrogradeaza. Lupta este una stransa la retrogradare, asa ca Elche trebuie sa se „echilibreze” si sa inceapa sa stranga puncte. In aceasta seara vor avea un meci foarte greu, dar sunt in stare sa marcheze minim un gol si sa incerce sa „fure” un punct. Voi merge pe varianta de goluri la acest meci, mai exact ambele echipe marcheaza sau peste 2.5 goluri !

Ponturi Pariuri: 10.01.2022

Pariază biletul AICI și iei Bonus 1.000 RON!