Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 10.04.2021

ban pe ban cu ion dan alexandru

Biletul zilei din Europa League a ieșit fără probleme, așa ca reușim ușor, ușor sa ne revenim după perioada slaba din startul lunii. Mai avem mult pana departe, așa ca rămânem cu picioarele pe pământ și încercam sa obținem un profit cât mai bun.

ban pe ban cu ion dan alexandru

Caernarfor – Barry

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Caernarfor și Barry, meci ce contează pentru etapa cu numărul 23 din Țara Galilor: Cymru Premier !

Caernafor este ultima clasata din Play Offul pentru campionat, așa ca aceștia nu au niciun obiectiv și evoluează in fiecare meci extrem de deschis. Au de departe cea mai slaba defensiva din top6, aceștia primind numai puțin de 42 de goluri in 22 de etape. Este o echipa ce nu are ce sa apere, iar calitatea din apărare lasă de dorit. Îmi plac foarte mult meciurile in care sunt implicați, deoarece avem multe faze de poarta și goluri in același timp.

De cealaltă parte, Barry încearcă o revenire in acest Play Off și trag la locul 3, loc ce permite evoluția in Europa League la anul. Au de recuperat ceva puncte, așa ca trebuie sa încerce un drum cu cât mai putine eșecuri. Astăzi au in fata cel mai accesibil adversar pe care îl poate întâlni și ma aștept sa văd ceva goluri din partea lor. Nici ei nu stau prea grozav in apărare, așa ca din punctul meu de vedere este clar un meci de 3+.

Bournemouth – Coventry

Pentru cel de-al doilea meci la zilei am decis sa aleg partida dintre Bournemouth și Coventry, meci ce contează pentru etapa cu numărul 41 din Anglia: Championship !

Suntem pe final de sezon și in Championship, așa ca orice punct devine crucial pentru echipele aflată in lupta pentru promovare și retrogradare. Astăzi avem un duel de genul și sper sa avem inspirația necesară pentru un pariu câștigător. Bournemouth trage tare pe ultima suta de metri sa prindă un loc de Play Off, așa ca au nevoie de un final perfect. In acest moment sunt pe locul 7, la doar un punct distanță de obiectivul lor.

De cealaltă parte, Coventry este pe locul 20, la 7 puncte peste linia roșie a clasamentului. Nu sunt salvați 100% de la retrogradare, dar au un avans măricel, ce poate fi gestionat destul de ușor. Astăzi cred ca vor pierde, deoarece Bournemouth este cu mult peste ei ca valoare și au clar un obiectiv de realizat, așa ca am sa merg pe varianta Bournemouth câștiga minim o repriza !

PONTURI PARIURI 10.04.2021

Pariază biletul AICI și iei 39 lei fără depunere!