Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 10.09.2021

ban pe ban cu ion dan

Ieri nu am jucat nimic, deoarece oferta pe fotbal aproape ca nu a existat. Am decis sa nu mai forțez ca acum câteva zile când nu era nimic de jucat și ne-am ars. De astăzi reîncep campionatele tari și speram sa facem profit cât mai bun.

Intra si tu pe cel mai tare canal de Telegram pentru pariuri LIVE, bilete si multe alte pronosticuri :

Click aici !!!

ban pe ban cu ion dan

BW Linz – Grazer

Pentru primul meci al zilei am decis sa aeg partida dintre BW Linz și Grazer, meci ce contează pentru etapa cu numărul 7 din Austria: 2. Liga !

BW Linz a reușit sa acumuleze 11 puncte in primele 6 etape și au un golaveraj de 11 cu 7. Se clasează pe locul 4 in Clasament, dar fiind început de sezon, diferența de puncte este una mică. Astăzi pleacă cu prima șansa la victorie, mai ales ca evoluează pe teren propriu, loc unde putine formații au reușit sa se impună. BW Linz este o echipa ofensiva, ce ii place sa joace mult pe atac, iar acest lucru se vede si in rezultatele actuale. Au cota buna si pentru varianta 1 solist, dar sezonul este la început si am ceva rețineri pentru a ma duce la liga secunda pe solist.

De cealaltă parte, Grazer are și ea un început de sezon foarte bun, acumulând tot 11 puncte. Datorită golaverajului mai bun (13 cu 5), aceștia sunt cu doua poziții mai sus fata de adversarul de astăzi, mai exact pe locul 2. Ei cu Lustenau au cel mai bun atac din campionat, numai puțin de 13 goluri marcate in 6 etape. Ma aștept sa vedem un meci deschis, in care ambele echipe vor avea șanse bune de a da lovitura. Este o partida deschisă oricărui scor și ma aștept sa vedem minim trei reușite in meci.

Lorient – Lille

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Lorient și Lille, meci ce contează pentru etapa cu numărul 5 din Franta: Ligue 1 !

Lorient are un start de sezon foarte bun și după primele 4 etape au reușit sa obțină numai puțin de 5 puncte. Doua rezultate de egalitate, cu Lens și St.Etienne, o înfrângere cu Montpellier și o victorie cu Monaco. Ce este interesant la aceste meciuri, este faptul ca Lorient a reușit sa marcheze in fiecare meci, chiar dacă au avut adversari puternici. Nici astăzi nu cred ca se vor da bătuți prea ușor, mai ales ca au in fata un adversar ce nu este intr-o forma prea buna.

De cealaltă parte, Lille este campioana de sezonul trecut, dar in startul acestui campionat nu a demonstrat acest lucru. Tot 5 puncte au reușit sa strângă și ei, lucru ce nu multă lume îl aștepta. Doar intr-un singur meci nu reușit sa marcheze, este vorba de partida cu Nice, pierdută pe teren propriu cu scorul de 4:0. Ar fi timpul ca Lille sa facă o partida buna și sa marcheze cel puțin doua goluri, dar vor avea ceva de munca. Mergem pe varianta ambele echipe marchează sau Peste 2.5 goluri, cota fiind una foarte buna !

Ponturi Pariuri 10.09.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 1000 RON!