Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 11.03.2021

ban pe ban cu ion dan alexandru

Asteptam rezultatele finale din Champions League pentru a mai bifa un bilet castigator si de a ne mari profitul pe luna Martie. Astazi avem Europa League si cred ca este o sansa foarte buna de a ne mari castigurile. Mizam pe 2 solisti si speram sa nu vedem surprize prea mari !

ban pe ban cu ion dan alexandru

Tottenham – Dinamo Zagreb

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Tottenham si Dinamo Zagreb, meci ce conteaza pentru turul optimilor de finala din Europa League !

Din punctul meu de vedere, Tottenham are cale libera spre urmatorul tur si cred ca din aceasta seara isi vor obtine un avantaj linistitor pentru partida retur. Echipa se afla intr-o forma foarte buna in ultima perioada, iar revenirea lui Kane le ofera o si mai mare siguranta. Numai putin de 8 goluri au reusit sa marcheze in ultima dubla-mansa din Europa League si cu siguranta vor face recital si in aceasta seara !

De cealalta parte, Zagreb a trecut si ea destul de lejer de Krasnodar, dar cred ca adversarul de astazi este unul cu mult peste puterile lor. Nu este o echipa rea, dar nivelul lui Tottenham este cu mult peste si cred ca vor fi multumiti daca dupa aceasta partida vor ramane in carti pentru calificare. Ma tenteaza foarte mult sa merg pe varianta Peste 2.5 goluri, mai ales ca si Dinamo Zagreb este o formatie ofensiva, dar am sa aleg varianta 1 solist, mizand pe forta de grup a celor de la Tottenham !

Granada Molde

Pentru al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Granada si Molde, meci ce conteaza pentru turul optimilor de finala din Europa League !

Casele de pariuri au oferit niste cote destul de dezechilibrate pentru aceasta partida, mai ales ca ambele formatii au ajuns in acest tur dupa niste calificari foarte grele. Granada a reusit sa treaca de Napoli, in timp ce Molde a rapus-o pe Hoffenheim. Chiar si asa, bookmakerii ofera prima sansa la victorie celor de la Granada si aici le dau perfecta dreptate.

Spaniolii au reusit o calificare in fata celor de la Napoli, o formatie puternica din Italia si care cel putin in meciul retur au aratat ca vor sa mearga mai departe. Molde a trecut mai departe de Hoffenheim, o echipa mai modesta decat Napoli, dar mult mai buna decat ei. Totusi, nemtii nu au aratat ca vor sa mearga mai departe si au jucat superficial. Pe langa aceste lucruri, norvegienii nu au mai jucat niciun meci de cand au mers mai departe in Europa League, iar acest lucru conteaza enorm.

PONTURI PARIURI AZI: 11.03.2021

Pariază aici cu bonus 500 LEI!