Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 11.10.2021

ban pe ban cu ion dan

Trecem printr-o perioada destul de slaba si avem nevoie de un bilet castigator pentru a incepe saptamana cu dreptul. Ieri nu am pariat nimic, deoarece nu mi-a placut oferta, dar astazi avem destule meciuri interesante !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! Zilnic gasesti bilete + LIVE-uri castigatoare :

Click aici !!!

ban pe ban cu ion dan

Bourg en Bresse – Sedan

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Bourg en Bresse si Sedan, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 10 din Franta: National !

Etapa cu numarul 10 din National se incheie cu meciul dintre Bourg en Bresse si Sedan, iar noi ne asteptam sa vedem inca un meci solid din partea echipei gazda. Bourg este pe locul 2 in acest moment si are sansa in aceasta seara sa urce pe primul loc. Diferenta dintre ei si Annecy este de doar doua puncte, asa ca o victorie i-ar urca in frunte. Au un sezon foarte stabil pana acum, 25 de goluri marcate si doar 7 primite in primele 9 etape. Imi este greu sa cred ca astazi vor pierde, chiar la ei acasa.

De cealalta parte, Sedan nu sta rau, fiind pe locul 6 in clasament. Avem in fata una dintre cele mai inchise echipe din acest campionat: in 9 etape au marcat de 9 ori, au primit 4 goluri si au obtinut numai putin de 16 puncte. Daca vor reusi sa deschida scorul, misiunea gazdelor se complica foarte mult, dar cred ca acest lucru il stiu si ei. Noi mizam pe varianta pauza sau final 1, iar cota este foarte buna !

Libia – Egipt

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Libia si Egipt, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 4 din calificarile Asiei pentru Cupa Mondiala !

Libia a aratat foarte bine in meciurile cu Angola si Gabon si pot spune ca nu s-au facut de ras nici in meciul tur cu Egipt. Cele doua echipe s-au intalnit acum trei zile, iar scorul final a fost 1:0. Egiptenii au condus meciul de la un capat la altul si au stiu sa tina foarte bine de rezultat. Este foarte greu pentru Libia sa castige in aceasta seara si sa preia conducerea grupei, deoarece diferenta de calitate este una considerabila.

De cealalta parte, Egipt-ul daca va castiga in aceasta seara, pot spune ca si-au obtinut biletele pentru Cupa Mondiala. Este ca o finala pentru ei si trebuie sa obtina cel putin un rezultat de egalitate pentru a nu-si complica existenta. Daca vor pierde, totul ramane la mana celor de la Angola si Gabon, iar din punctul meu de vedere nu vad cum acestia ii pot incurca pe cei din Libia. Mergem pe varianta X2&Sub 3.5 goluri !

Ponturi Pariuri 11.10.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!