Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 12.05.2021

Forma Ban pe Ban: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 58.3%
Castigate: 14/24
Unitati: 517

Inca nu avem rezultatele finale de la partidele de ieri, dar speram ca totul va fi ok si ca vom bifa inca un bilet castigator. Pana atunci nu stam degeaba si ne facem temele pentru ziua de Miercuri, o zi plina de evenimente interesante !

ban pe ban cu ion dan alexandru

Schalke – Hertha

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Schalke si Hertha, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 31 din Germania: Bundesliga !

Schalke este ultima in Bundesliga, iar sansele lor de salvare de la retrogradare au fost epuizate de foarte mult timp. De departe cel mai slab sezon din istoria lor, cu doar 13 puncte acumulate in 31 de etape. Nivelul echipei a scazut serios fata de alte sezoane, cand Schalke ne obisnuia cu clasarea in primele 5-6 echipe. Numai putin de 80 de goluri primite pana in acest moment, avand de departe cea mai slaba defensiva din campionat.

De cealalta parte, Hertha are sanse foarte bune de a scapa de retrogradare. In acest moment sunt pe locul 14, dar sunt la egalitate de puncte cu Bremen si Bielefeld, iar Koln este la doar 2 puncte in spatele lor. Astazi au o sansa foarte mare de a iesi putin din acea zona si de a respira aer curat pe acest final de sezon. Nu cred ca se vor complica cu Schalke, o echipa ce nu arata deloc a fi din Bundesliga, asa ca merg cu toata increderea pe 2 solist !

Sassuolo – Juventus

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Sassuolo si Juventus, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 36 din Italia: Serie A !

Sassuolo are o sansa foarte buna in aceasta etapa de a trece pe loc de Europa, dar au nevoie de victorie. Roma joaca pe terenul liderului, dar si ei au un meci infernal. Gazdele au facut un sezon foarte bun si chiar ar merita un loc de Europa, dar in fata lor sunt numai nume mari si nu stiu cum vor putea sa le i-a fata. Sassuolo trece printr-o perioada foarte buna si au obtinut rezultate mari: 3:1 Fiorentina, 2:1 Milan, 1:1 Atalanta, sunt doar cateva rezultate importante obtinute de verzi-negri.

De cealalta parte, Juventus este cu moralul la pamant dupa ultima etapa. Au fost umiliti chiar pe propriul teren de catre Milan si au pierdut pentru moment locul de Champions League. Ar fi un mare esec pentru Ronaldo & Co. daca nu vor juca in competitia bogatilor la anul, dar pentru moment nu mai sunt la mana lor. Au nevoie de un final perfect de sezon si ceva rezultate negative din partea celor de la Milan sau Atalanta, de ce nu si Napoli. Astazi mergem pe goluri la aceasta partida si cred ca vom avea minim trei reusite !

PONTURI PARIURI 12.05.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 lei!

Leave a Comment: