Ban pe Ban cu Ion Dan Alexandru – 12.05.2022

Nice si St.Etienne s-au intrecut in goluri miercuri seara si din pacate am vazut prea multe reusite pentru pontul nostru. Pierdem un bilet ce trebuia sa fie al nostru, dar nu ne pierdem moralul si am mare incredere ca ne vom reveni astazi !

ban pe ban cu ion dan

FC Basel – Grasshoppers

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre FC Basel si Grasshoppers, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 34 din Elvetia: Super League !

FC Basel trece printr-o perioada prin care nu se regaseste, iar gustul victoriei pare a fi uitat. Young Boys le sufla in ceafa in acest final de sezon si sunt gata, gata sa le fure locul al 2-lea din clasament. Echipa reuseste sa marcheze, dar din pacate defensiva pare a fi la pamant in ultima perioada. Astazi au in fata un adversar ce incaseaza usor goluri si ma astept sa profite de avantajul terenului propriu pentru a castiga 3 puncte importante.

De cealalta parte, Grasshoppers traieste periculos in acest final de sezon si au nevoie de victorie ca de aer in acest meci. Sunt la egalitate de puncte cu Luzern, echipa ce merge la barajul de retrogradare in acest moment, asa ca pentru oaspetii de astazi ar fi bine sa se impuna pentru a trai mai linistiti ultimele etape. Au un meci greu, in care este foarte probabil sa incaseze gol/goluri, asa ca mergem pe varianta Peste 2.5 goluri !

Univ. Craiova – Sepsi

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Universitatea Craiova si Sepsi, meci ce conteaza pentru returul semifinalelor din Cupa Romaniei !

Craiova a pierdut meciul tur cu scorul de 2:1, asa ca in aceasta seara vor juca cu ambitie maxima, probabil in fata unui stadion plin. Au nevoie de suportul fanilor, deoarece este un meci cheie pentru ei si vin si dupa infrangerea cu FCSB, meci ce i-au scos din cartile pentru titlu. O eliminare din Cupa ar fi o lovitura dureroasa pentru Reghe si echipa lui, asa ca ma astept ca oltenii sa traga tare inca din primele minute ale partidei.

De cealalta parte, Sepsi a facut un meci solid pe teren propriu, dar nu stiu daca au forta sa mai faca inca 90 de minute solide. Echipa merge bine in Play Out si au profitat si de infrangerea celor de la Botosani in fata cainilor rosii, asa ca se afla pe loc de baraj pentru Conference League. Totusi, nu cred ca au forta sa se lupte de la egal la egal cu Craiova, asa ca merg pe mana oltenilor ca vor reusi sa ajunga in finala cupei !

Ponturi Pariuri: 12.05.2022

Pariază AICI – 500 LEI bonus!