• You are here:
  • Home »
  • Ion Dan »

Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 12.10.2021

Nu am reusit nici ieri sa iesim din momentul prost in care ne aflam si avem nevoie disperata de un bilet castigator. Suntem cu inspiratia la pamant in acest moment si sper sa intram intr-o serie castigatoare cat mai repede !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! Zilnic gasesti bilete + LIVE-uri castigatoare :

Click aici !!!

ban pe ban cu ion dan

Africa de Sud – Etiopia

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Africa de Sud si Etiopia, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 4 din calificarile Africii la Cupa Mondiala !

Africa de Sud este lider in grupa G, cu 7 puncte acumulate in primele 3 etape. Au un golaveraj de 4 cu 1 dupa intalnirile cu Zimbabwe, Ghana si Etiopia. In meciul direct din tur, Africa de Sud s-a impus cu scorul de 3:1, chiar pe terenul celor din Etiopia. Am vazut un meci controlat de la cap la coada de echipa gazda de astazi si ma astept ca lucrurile sa stea la fel si astazi.

De cealalta parte, Etiopia este pe locul 3 in grupa si pastreaza sanse matematice la calificare. Astazi au nevoie disperata de victorie pentru a ramane in cartile calificarii, iar acest lucru nu prea vad sa se intample. Este o diferenta de cel putin doua clase intre cele doua nationale, asa ca ma astept ca Africa de Sud sa isi castige fara probleme meciul !

Albania – Polonia

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Albania si Polonia, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 8 de la calificarile pentru Cupa Mondiala !

Albania a aratat senzational pana in acest moment in grupa I, acolo unde este pe locul 2. Nimeni nu se astepta ca nationala Albaniei sa fie aproape de final peste Polonia si Ungaria si la doar 4 puncte in spatele Angliei. Au luptat vitejeste pana acum, dar cred ca presiunea din final va fi una prea grea pentru ei. Astazi au o adevarata finala de trecut si ma astept ca acestia sa clacheze intr-un moment atat de important.

De cealalta parte, Polonia este intr-un moment foarte bun si are in aceasta seara ocazia de a trece pe locul 2. Linia de atac reprezentata in mod special de Lewa este peste cea a Angliei, acestia marcand numai putin de 24 de goluri in 7 etape. Astazi merg pe mana lor si ma astept sa castige cel putin o repriza, cota fiind foarte buna !

Ponturi Pariuri 12.10.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!

Leave a Comment: