Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 13.06.2021

Forma Ban pe Ban: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 33.3%
Castigate: 1/3
Unitati: -55

Biletul de ieri a fost din nou necastigator, dar nu inteleg cum FIFA poate sa de-a drumul la o ora distanta de la o posibila mare tragedie. Era clar ca jucatorii danezi nu mai sunt cu gandul la fotbal, dar banul a contat mai mult decat viata unui om !

ban pe ban cu ion dan

Olanda – Ucraina

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Olanda si Ucraina, meci ce conteaza pentru prima etapa din grupa C de la EURO 2020 !

Olanda este marea favorita la castigarea grupei C si in mod normal nu ar trebui sa aibe prea mari probleme. Au de departe cel mai valoros lot din cele patru, iar obiectivul “portocalei mecanice” este unul clar: sa iasa din grupe. Astazi vor avea un meci dificil, deoarece au in fata un adversar puternic. Totusi, Olanda pleaca cu un avantaj, deoarece isi joaca meciul pe teren propriu.

De cealalta parte, Ucraina este favorita numarul 2 in grupa C, aproape umar la umar cu Austria. Lotul lor este unul ceva mai modest decat al olandezilor, dar acestia au aratat de atatea ori ca dorinta de a face performanta este una mare. Shevchenko a fost un mare jucator si din ce a aratat pana acum, va fi si un mare antrenor, asa ca ma astept sa isi mobilizeze foarte bine jucatorii ! Mergem pe varianta ambele echipe marcheaza sau Peste 2.5 goluri.

Anglia – Croatia

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Anglia si Croatia, meci ce conteaza pentru prima etapa din grupa D de la EURO 2020 !

Anglia pleaca cu prima sansa la castigarea grupei D si foarte multi specialisti o vad cel putin in semifinalele competitiei. Este adevarat ca englezii au un lot foarte interesant, cu multi jucatori tineri de perspectiva. Sunt tare curios cum vor evolua la acest turneu, deoarece asteptarile sunt mari. Nu cred ca vor avea probleme cu iesirea din grupa, asa ca sper ca astazi sa nu faca un pas gresit.

De cealalta parte, Croatia vine la Euro din pozitia de castigatoare de grupa. Au trecut de adversari precum Tara Galilor, Slovacia sau Ungaria si in acest moment sunt favoritii numarul 2 in aceasta grupa. Lupta lor cea mare se va da cu Cehia si Scotia, deoarece Anglia este cu cel putin o clasa peste cele trei nationale. Un rezultat de egalitate in aceasta dupa-amiaza ar fi un adevarat succes pentru ei, dar vor avea mult de munca pentru acest punct. Noi mergem pe varianta Anglia castiga cel putin o repriza, cota fiind perfecta !

Ponturi Pariuri : 13.06.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!

Leave a Comment: