Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 13.09.2021

ban pe ban cu ion dan

Am incheiat saptamana cu verde si am reusit sa rupem seria de bilete necastigatoare. Buzaul s-a impus in deplasarea de la Iasi, in timp ce FCSB a spulberat-o pe Dinamo cu scorul de 6:0. Speram sa incepem de luni cu verde, asa ca jucam la siguranta !

Ieri am incasat un bilet de 3.400 RON pe grupul de Telegram si alte pariuri LIVE. Hai si tu pe grup, totul este GRATUIT !

Click aici !!!

ban pe ban cu ion dan

Farul Constanta – Clinceni

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Farul Constanta si Academica Clinceni, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 8 din Romania: Liga 1 !

Farul Constanta are posibilitatea ca astazi sa urce pe locul 4 in clasament si sa reduca diferenta de puncte dintre ei si CFR la 6 ! Echipa lui Hagi a aratat destul de bine in acest inceput de sezon si pana in acest moment au pierdut un singur meci, cel cu CFR. Pe propriul teren au evoluat de 3 ori, iar in toate meciurile au castigat la 0. 2:0 cu Gaz Metan, 1:0 cu Sepsi si 3:0 cu Dinamo Bucuresti. Putine sunt formatiile ce au reusit sa se impuna aici si nu vad cum Clinceniul ar putea emite pretentii.

De cealalta parte, Academica are doar 2 puncte stranse in 7 etape si sunt pe ultimul loc in clasament. Au a doua cea mai slaba defensiva din campionat, cu 13 goluri primite pana acum. Echipa arata foarte rau in acest sezon, dupa ce campionatul trecut au jucat in Play Off. Merg cu toata increderea pe varianta 1 solist, deoarece ma astept ca Farul sa traga tare la podium in acest sezon !

Jong AZ – Graafschap

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Jong AZ si Graafschap, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 5 din Olanda: Eerste Divisie !

Liga a 2-a din Olanda este si ea la inceput de drum, dar deja echipele puternice incep sa isi ia avans in varful clasamentului. Astazi avem un meci foarte interesant, intre doua echipe ce au inceput destul de bine acest campionat. Jong AZ este pe locul 2 in acest moment si au cu un meci mai putin fata de Excelsior, echipa ce se afla in fata lor la un punct distanta. Nu au aratat prea mult fotbal in aceste prime 5 etape, dar au fost foarte productivi la numarul de puncte.

De cealalta parte, Graafschap este o echipa ce forteaza an de an promovarea in prima liga, dar mereu o rateaza. Din punctul meu de vedere este una dintre cele mai ofensive echipe din aceasta liga, chiar daca in acest start de sezon nu prea au demonstrat acest lucru. 7 goluri marcate si 7 primite in primele 5 etape si 9 puncte acumulate. Nu este startul de sezon dorit, dar cu o victorie astazi ar ajunge pe locul 2 ! Mergem pe varianta ambele echipe marcheaza sau peste 2.5 goluri, deoarece ma astept la un meci aprins, dar in acelasi timp spectaculos !

Ponturi Pariuri 13.09.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 1000 RON!