Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 14.05.2021

ban pe ban cu ion dan alexandru

PSV s-a distrat cu Zwolle, asa ca asteptam ca si Liverpool sa nu piarda in deplasarea de la United si sa bifam un nou bilet castigator. Avem o luna foarte buna pana in acest moment, dar trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa ne concentram pe urmatoarea perioada !

ban pe ban cu ion dan alexandru

Acad. Clinceni – FC Botosani

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Academica Clinceni si FC Botosani, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 8 din Play Off-ul Ligii 1 !

Academica Clinceni vine dupa un super meci cu FCSB, acolo unde au reusit sa castige un punct si sa nu ii lase pe ros-albastri sa urce pe primul loc. Sper ca cu acest rezultat + cel de la Sepsi – CFR, se va termina discutia in legatura echipelor „satelit” si ca fotbalul din Play Off va fi vazut cu alti ochi. Clinceniul arata ca vrea sa joace fotbal, in ciuda comentariilor ca aceasta echipa nu are ce cauta in Liga 1. Din punctul meu de vedere este o formatie ofensiva, iar locul unde este acum este castigat pe goluri marcate.

De cealalta parte, Botosaniul este in aceeasi situatie ca cea a Clinceniului. Toata lumea o comenteaza, dar echipa chiar joaca un fotbal placut ochiului, in limita calitatii de acolo. Cu siguranta nu vom vedea vreo echipa sa se apere in aceasta dupa-amiaza, iar din punctul meu de vedere este clar un meci de goluri. Am sa merg pe varianta Peste 1.5 goluri, la o cota mult mai mare decat cea normala !

Arka – Rzeszow

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Arka si Rzeszow, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 30 din Polonia: Division 1 !

Cei de la Arka au ca obiectiv promovarea in prima liga pentru finalul de sezon si cred ca au sanse bune de a o obtine. In acest moment sunt pe locul 4, loc ce le permite sa participe in Play Off-ul pentru promovare, dar au si sanse matematice sa mearga direct in prima liga. Au un meci mai putin disputat fata de restul candidatelor, iar cu o victorie in acea partida, ar ajunge la un singur punct in spatele celor de la Radomiak si Tychy, echipe ce se lupta pentru locul 2. Astazi nu vad de ce ar avea probleme prea mari in castigarea partidei, asa ca le dau prima sansa la victorie.

De cealalta parte, Rzeszow sunt pe locul 15, la o distanta destul de mare fata de ultimul loc, singurul ce retrogradeaza. Din punctul meu de vedere sunt ca si salvati de la retrogradare si clar nu arata a echipa ce sa pice in liga a 3-a. Sunt alte echipe ce arata si mai rau, dar nu putem spune ca Rzeszow este vreo echipa puternica. Astazi cred ca Arka isi va castiga meciul si va continua drumul spre promovare, dar nu vreau sa risc prea mult, asa ca voi alege varianta gazdele castiga minim o repriza !

PONTURI PARIURI 14.05.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 lei!