Ban pe Ban cu Ion Dan Alexandru – 15.01.2022

Forma Ban pe Ban: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 35%
Castigate: 6/17
Unitati: -437

Inca nu avem rezultatele finale de vineri, dar speram ca totul va merge cum trebuie si ca vom bifa un nou bilet castigator. Astazi avem o oferta foarte bogata, majoritatea campionatelor importante revenind din vacanta si sunt gata de fotbal. Trebuie sa tinem cont ca in aceasta perioada se joaca si Cupa Africii, asa ca multi jucatori sunt plecati acolo.

ban pe ban cu ion dan

Nigeria – Sudan

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Nigeria si Sudan, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 2 din grupa D de la Cupa Africii !

Nigeria a debutat in aceasta competitie cu o super victorie, scor 1:0 cu Maroc si pleaca cu prima sansa la calificare. Este singura echipa din grupa cu punctaj maxim dupa prima etapa si se pregatesc in aceasta dupa-amiaza sa o obtina si pe a doua. Casele de pariuri o dau clar favorita la victorie, iar valoarea lotului confirma acest lucru. Ma astept ca Nigeria sa inceapa in forta acest meci si chiar daca par putin nebun si merg pe goluri la aceasta competitie, sa marcheze din prima repriza.

De cealalta parte, Sudan a remizat alb cu Guinea-Bissau si isi continua drumul spre calificare in aceasta dupa-amiaza cu un meci foarte greu. Despre lot nu avem prea multe de spus, majoritatea jucatorilor evoluand la echipe anonime, cu exceptia la 2-3 jucatori ce sunt la Al Hilal. Merg pe mana celor din Nigeria si cred ca vor incepe meciul cu un vibe bun si ca vor marca, asa ca aleg pariul Nigeria marcheaza in prima repriza !

Newcastle – Watford

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Newcastle si Watford, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 22 din Anglia: Premier League !

Newcastle nu a stat degeaba in aceasta perioada de vacanta si s-au orientat sa aduca jucatori pentru a se salva de la retrogradare. Sincer, ma asteptam la mai multa actiune din partea lor pe aceasta piata, dar pot spune ca au facut doua transferuri destul de bune, acum sa vedem si daca sunt de-ajuns. L-au adus pe Trippier de la Atletico Madrid si atacantul Chris Wood de la Burnley. Din punctul meu de vedere cel mai bun jucator ramane Saint-Maximin si chiar ma astept sa isi care echipa si in acest meci.

De cealalta parte, Watford este si ea in zona de retrogradare, asa ca pot spune ca astazi avem un meci de 6 puncte pentru cele doua formatii. Oaspetii nu se pot baza pe multi jucatori pentru acest meci, fiind accidentati sau chemati la Cupa Africii. Este un meci ce il simt a fi unul spectaculos, cu multe reusite, dar vreau sa merg cat de cat safe, asa ca apelez la varianta 2-5 goluri, cota fiind una bunicica !

Ponturi Pariuri: 15.01.2022

Pariază AICI – 500 LEI bonus!

Leave a Comment: