Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 15.10.2021

ban pe ban cu ion dan

Meciurile din campionatele tari incep sa reapara dupa pauza competitionala. Avem o sansa buna de a face profit si sper ca finalul de saptamana sa fie al nostru ! Trebuie sa fim foarte atenti la ceea ce pariem, deoarece multi jucatori deja sunt obositi !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! Zilnic gasesti bilete + LIVE-uri castigatoare :

Click aici !!!

ban pe ban cu ion dan

Hannover – Schalke 04

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Hannover si Schalke 04, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 10 din Germania: 2. Bundesliga !

Hannover are un start foarte slab de sezon si dupa primele 9 etape se afla pe locul 13, cu doar 11 puncte acumulate. Golaverajul este si el unul negativ, iar jocul echipei lasa mult de dorit. Trebuiesc schimbari urgente la echipa, deoarece jucatorii actuali par depasiti de situatie. Astazi au un meci foarte greu, impotriva unei echipe ce se afla intr-o forma buna si are ca obiectiv promovarea. Sunt tare curios cum se vor descurca cei la Hannover, mai ales ca evolueaza pe teren propriu.

De cealalta parte, Schalke a suferit un soc sezonul trecut, atunci cand au retrogradat din Bundesliga ! Este un club prea mare si prea iubit sa stea prea mult in liga secunda si chiar ma astept ca in acest sezon sa obtina promovarea. In acest moment sunt pe locul 4, la doar 3 puncte in spatele liderului. Astazi au mare nevoie de toate cele trei puncte, dar noi vom alege varianta ceva mai safe, adica X2 !

Amager – Fredericia

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Fremad Amager si Fredericia, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 12 din Danemarca: 1ST Division !

Amager este in subsolul clasamentului dupa primele 11 etape, mai exact pe locul 10, cu doar 9 puncte castigate. Golaverajul lor este unul foarte slab, avand dor 12 goluri marcate si 24 primite. Astazi au un meci foarte greu, in fata uneia dintre cele mai puternice echipe din aceasta liga. Totusi, evoluand pe teren propriu, cred ca vor juca cu ceva mai mult curaj si sper sa vedem acest lucru si pe tabela.

De cealalta parte, Fredericia se lupta la promovare in acest sezon, iar dupa 11 etape sunt pe locul 4, la doar 4 puncte in spatele liderului Helsingor. Lupta dintre primele 5 echipe este una foarte stransa in acest moment, asa ca orice punct este extrem de important. Astazi Fredericia vine sa castige, dar este posibil sa intampine ceva probleme. Asa ca vom merge pe varianta ambele echipe marcheaza sau peste 2.5 goluri !

Ponturi Pariuri 15.10.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!